pondelok 13. apríla 2015

Vakuová balička bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vakuová balička. Vakuová balička GB300B, mohutné celonerezové provedení s výkonným sacím systémem. Jednoduchý ovládací digitální panel, s možností nastavení vakua a . Nabízím cca dva roky starou, téměř nepoužívanou VAKUOVAčku čili VAKUOVAcí baličku do gastro provozu. Označní je VAC-STAR a model mini Vac.


Inzeráty vakuova balicka.

Bezplatná inzercia, vakuova balicka predaj a inzercia. Zde si můžete vybrat z různých typů. Predám novú vákuovačku Magic Vac Dinamika.


Nabízíme také menší baličky pro řezníky, nebo pro farmáře. Nezapomněli jsme ani na stolní vakuové baličky pro domácnost a pro kuchyňské provozy. Udržujte svoje potraviny dlho čerstvé a predĺžte ich trvanlivosť až niekoľkonásobne vďaka vákuovým baličkám potravín FoodSaver, ktoré na slovenský trh . Vakuovačka FoodSaver vakuová balička FFS010X, Vakuovačka rozměry 196x335x26 hmotnost 2. W, plně automatický provoz.


Nová vákuová balička MULTIVAC C 100.

Vákuové baličky , balenie potravín. MULTIVAC stolní stroje jsou ideálním řešením pro rychlé a snadné balení menších produktů. Popis: Gastro bazar - vakuová balička potravin, stolní, výkonná, celkové rozměry: výška 4 šíře 4 hloubka, rozměry vnitřní balící plochy: . Mohou být použity velmi . Profesionální vakuové baličky na maso, uzeniny, sýry a další suroviny.


Zabezpečíme gastro servis a ponúkame gastro bazár. Jednoducho ovládateľná profesionálna vákuová balička s krytom z ušľachtilej ocele. Vakuovačky, vakuovačka potravín alebo tiež vákuová balička potravín, vhodné do každej modernej kuchyne alebo profi gastro prevádzky.


I zboží z druhé ruky může dobře sloužit. To vše jsou výrazy, kterými můžeme označit tato profesionální zařízení, která jsou vhodná . Kompaktní rozměry, vynikající technické parametry, celonerezové provedení vhodné pro . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


JSME JEDINÁ FIRMA V ČR, KTERÁ DISPONUJE NÁHRADNÍMI DÍLY NA TOTO ZAŘÍZENÍ. PROVÁDÍME SERVIS VAKUOVÝCH BALIČEK VICTOR. Balení do vakua zachovává vysokou jakost a čersvost suroviny. Maso před balením do vakua doporučujeme marinovat, což zlepší jeho chuť, maso zkřehne a . Naše profesionálne ponuka vákuových baličiek Vám určite zaručia spokojný a ušetrí Vám financie za nespotrebované potraviny, ktoré bez takého obalu stráca .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky