pondelok 6. apríla 2015

Nrk6192tx

Chladničky Gorenje sú rozšírené o nové, vylepšené modely. NoFrost Plus odstraňuje ľad z mrazničky . Po príchode z obchodu potraviny uložte do prostredia, ktorému plne dôverujete a viete, že za všetkých okolností zaistí . S týmto tovarom môžeš získať darček podľa vlastného výberu až do hodnoty 1€. Dimensions (W×H×D): × 1× cm.

Poskytněte potravinám dokonalou péči a ony se vám odmění dlouhodobou čerstvostí, svěžestí a křupavostí. Po příchodu z obchodu potraviny uložte do prostředí, jemuž bezmezně důvěřujete a víte, že za všech okolností zajistí . Lednice Gorenje jsou rozšířeny o nové, vylepšené modely. Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: nerezová oceľ, Uchytenie dverí: Pravý.


Celkový hrubý obje329L, Klimatická trieda: SN, ST, T, Nie, . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. A Gorenje már több, mint éve gyárt kiváló minőségű háztartási gépeket. Elkötelezett amellett, hogy saját .

All IonGeneration refrigerators stand out for their aesthetics, specially with its stainless steel door. They are coated with a special TouchFree . Zboží je připraveno k odeslání. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Doprava zdarma, záruka původu.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. The Gorenje range of built-in and freestanding cooling products boast carefully thought out interior with the new . Freestanding fridge freezer. Deep door bottle shelf (BI).


CrispZone with HumidityControl. Kombinovaná chladnička - Superior Line NOVINKA. Free metro delivery, connection and removal services available at . Mrazicí prostor je umístěn. Technológia IonAir - zabezpečuje prírodné prostredie tým, že neustále dodáva záporne nabité ióny do priestoru chladničky. Ponudba trgovine BigBoom.


Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky