pondelok 20. apríla 2015

Kombinovany sporak amica

Preto aj v súlade s novou normou . Plynové horáky sú vybavené bezpečnostnou poistkou proti. Sporák – kombinovaný s plynovou varnou doskou, A, horáky, smaltované rošty, elektronické zapaľovanie v gombíku, rúra 67l, funkcie pečenia, minútka . Sporáky AMICA Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Sporák kombinovaný s plynovou doskou, A, horáky, smaltované rošty, elektronické . Má plynovou varnou desku se hořáky. V případě náhlého zhasnutí . KOMBINOVANÝ SPORÁK Amica sa stará o životné prostredie a okrem najnovších technológií zavádza aj ekologické riešenia. Volně stojící kombinovaný sporák SHM 576TA Xx Ta programátor Signalizuje současný stav, možnost nastavení začátku a konce pečení, akustický alarm.


Amica SHM 583M Xx – sporák prevedený v modernom nerezovom dizajne a vybavený kvalitnými funkciami. Využívať môžete nielen horné a spodné . K dispozici jsou plynové hořáky s termoelektrickou pojistkou. Elektrická trouba nabízí 10 . Disponuje plynovou varnou deskou se hořáky. Díky krásnému designu a nerezovému provedení se sporák Amica 5GE 2ZPTAF hodí do každé stylově. Výsuvný odkládací prostor.


Predám kombinovaný plynový spokák s elektrickou rúrou, v dobrom stave, záruka končí v novembri. Nepoužité zboží - na levém boku malý škrábanec. Pokud sporák prodáte nebo darujete, předejte také. Kombinované sporáky AMICA s plynovou varnou deskou a elektrickou. Prepinac sporak - rura amica , fagor.


Na splátky již od 1Kč. Popis: Prodám kombinovaný sporák amica v dobrém stavu . Sporák Amica je spojením výjimečné snadnosti obsluhy a skvělé účinnosti. Sporák , který opustil továrnu byl před zabalením důkladně prověřen na kontrolních . Slabší agregát bol kombinovaný s päťstupňovou manuálnou prevodovkou a silnejší so šesťstupňovým manuálom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky