piatok 17. apríla 2015

Fargo obyvacia stena

Obývacia stena Fargo v kombinácií Avola s bielou vo vysokom lesku má zmysel pre trend. Skladá sa z: TV dielu s výklopmi, zo zásuviek a otvorených priečinkov. Pri obývacej stene Fargo 2 . Zostava obsahuje skrinku, TV stolík, dve police a závesnú vitrínu so sklenenou poličkou.


Moderná obyvačková stena. Rozmery: Šírka:275cm,Výška:178cm,Hlbka:44cm.

Nábytková stena: FARGO , Kolekcia: Fargo. Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok. Navštívte nás a prezrite si širokú ponuku nábytku. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Komplet steny obsahuje: vitrína, TV stolík, 2x závesná polica a závesná vitrína. This Pin was discovered by nabytokakuchyne. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Jednoduchý obývací komplet, ktorý obsahuje sklenené police podsvietené LED diodami . V rôznych farebných prevedení.

Dodávaná v demonte so zárukou mesiacov. Prevedenie, skladacia taburetka s úložným priestorom. OBÝVACÍ A JÍDELNÍ PROGRAM „TOSCANA“.


Predám modernú obývaciu stenu Fargo vo farbe buk tatra. Image upload at November . Dizajny od nendo - sedačka Fargo - Sivá - Látka. Pridať k najobľúbenejším produktom. Vis a Vis – obývacia izba . Black Red White Obývacie Izby. Nábytek má moderní barvu country šedý.


Prostorná obývací stěna v imitaci Avola v kombinaci s lesklou bílou. Skládá se z TV-dílu s výklopnými a klasickými zásuvkami, otevřenými přihrádkami, dvou . Porovnání cen obyvaci stena , srovnání cen obyvaci stena na portálu HLEDEJCENY. Obývací a jídelní sestava SKY zaujme především svým designem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky