pondelok 20. apríla 2015

Krbovy paravan

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie krbovy paravan. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Krbový paravan nerezový 21. Pokiaľ máte malé deti, je práve krbový paravan vhodným riešením, ako zabrániť . Paravan je dostatečně velký, aby zabezpečil pokoj .

Predávame krbové vložky, krby, kanadské krbové vložky, pece, sporáky, kotly, piecky, brikety,. Kvalitní paravan třídílný - ochranná zástěna před krby a kamna od rakouské značky . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Jednodílný paravan - ochranná zástěna před krby a kamna. Krby a kamna Paravany bez vzoru . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Cena cez internet: 6- €.

Kovový paravan s krásnými květinovými dekory ve dvou rozích a kovovou zabezpečující síť. Třídílný paravan - ochranná zástěna před krby a kamna. Při intenzivním hoření je korpus a hlavně sklo . Slouží jako zábrana přístupu k otevřenému ohni nebo sklu krbové vložky. Produkt není na pobočce skladem.


Popis produktu: Detailní informace. Tento produkt už bohužel . Krby, kamna a krbová kamna nabízíme již několik let. Po celou dobu patříme mezi . Krásná ručně kovaná krbová zástěna - paraván. Celkový vzhled ruční práce dotváří klasické nýtování.


Vzhledem k povaze těchto výrobků jsou uvedené rozměry přibližné. Sníženou sazbu DPH můžete využít pouze v případě doobjednání montáže. Stylový dekorační třídílný paravan z dřevěné konstrukce, která je potažena textilií s potiskem. Paravanem můžete prakticky rozdělit větší prostor v interiéru .

Predaj cez eshop Kachle, krbové kachle, kozuby, pece, kúpeľne, voda - kúrenie - plyn, ohrievače, radiátory. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. KRBOVÝ PARAVAN 50X60CM Zoom .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky