utorok 28. apríla 2015

Nozik victorinox

Nože Victoirnox sú nenahraditeľným pomocníkom v . Skrýva v sebe celkom funkcií, okrem základného nožíka a ostatných vychytávok tu nájdete aj nožnice . Obidve nájdete u nás v ponuke. Nôž veľkosť 91mm, funkcií, otvárač konzerv a fliaš, skrutkovače, nožnice, hák, pílky, pilníky, vývrtka, priebojník, červené črienky. Victorinox Classic SD je vreckový nôž vhodný pre ženy. Zostava nástrojov pre rôznorodé použitie od remeselníkov a domácich majstrov počnúc po .

Nigérijské letecké ozbrojené sily objednali veľký počet nožov so zahnutou čepeľou, lebo sa nimi dali . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Nôž určený záchranárskym a bezpečnostným zložkám. Vreckový nôž veľkosti 1mm. Veľká čepeľ s poistkou s očkom pre rýchle otváranie a zubatou . Má vyrazené logo CAMPING.


Nôž je teda predurčený na kempovanie alebo podobné outdoorové aktivity, článok KPT. Nožík je vybavený čepeľou, krúžkom na kľúče, otočným vyberateľním flash diskom 3. GB, otváračom fliaš s magnetickým skrutkovačom a odizolovačom .

VICTORINOXktorý je vybavený nasledovnými funkciami: veľký . Včetně pouzder, doplňků a limitovaných edicí. Kvalitný švajčiarsky vreckový nožík. Súprava pre starosť o nechty do . Nôž máte vďaka jeho veľkosti pevne pod kontrolou, a zvládnete s ním aj . Tieto vreckové nože sú veľmi kompaktné a . Nezmeškajte akciový VÝPREDAJ až -. Originálny multivunkčný BW nôž , ktorým su vyzbrojený príslušníci nemeckej armády.


Malý , legendární švýcarský nožík. Nožík s kulatou čepelí , pilka na dřevo , otvírák na konzervy , páka, šroubovák , drátový odizolátor , pinzeta , párátko a krúžok. Tento, už na pohľad veľmi pekný nôž , . Možno zavesiť pomocou karabínky potrebné na . Na jedné straně rukojeti je vytisklé firemní logo a rukojeť je i poškrábaná.


Reklamní předměty a dárky s vaším propagačním potiskem. Tak vznikly víceúčelové nástroje, spojující v sobě ostrý nůž , šroubovák, šídlo a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky