utorok 28. apríla 2015

Sada na elektrobicykel

Prestavbové sady , umožňujúce urobiť z Vášho bicykla ElektroBicykel. Názov: Sada pre elektrobicykel 36V 250W-500W do predného kolesa “28”. Sada obsahuje motor pre predný pohon s výpletom “a kompletnú elektrickú . Elektrické sady na prerábku bicyklov na elektro-bicykle.


Prestavajte svoj bicykel na ebike so stredovým pohonom.

Pri objednávke si môžete zvoliť priemer ráfku a farbu výpletu pre Váš bicykel. NA ELEKTROBICYKEL , DOPLNENÁ BOHATÝM VÝBEROM AKUMULÁTOROV. Základom sady je elektromotor doplnený vhodným typom akumulátora a . PENDIX eDrive3sada na elektrobicykel stredový pohon.


Sada na prestavbu bicykla na elektrobicykel , motor typ A je motor s náhonom na predné koleso, batéri. Tak si pomôžte a zadovážte si ELEKTROBICYKEL ! Sada s motorem 36V a 350W pro pohon středové osy a kompletní elektrickou výbavu. STŘEDOVÝ POHON 8FUN 36V 250W - SADA EV BIKE.

Hlavne keď sa použijú rôzne necertifikované elektro sady, ktoré sú ponúkané na internete, a ktorých výkon presahuje aj 1kW. Súčasťou elektro sady na bicykel. Sada je modulárna = teda je možné ju zostaviť podľa Vašich potrieb. So sadou Apache Power urobíte so svojho obľúbeného bicykla elektrobicykel.


Proměňte snadno své kolo na elektrokolo. Baterie o kapacitách 9Ah až 16Ah vč. Horský elektrobicykel Apache HAWK MX 16Ah Black s extrémnym výkonom a dlhým.


V prípade záujmu prerobíme akýkoľvek Váš bicykel na e-bike. Predám sadu na prerobenie bicykla na elektrobicykel spolu aj bateriu z nabíjačkou. Motor v palcovom kole 2alebo 3Watový.


Sadu je nutné tiež doplniť o ľubovoľný LCD. V ponuke nájdete kompletné elektrosady pre výmenu vašej starej elektrosady, ale i pre zapojenie na bicykel , ktorý doteraz takouto sadou nedisponoval. Pomocou elektrosady môžete urobiť elektrobicykel z akéhokoľvek bicykla s veľkosťou ráfiku od do.


Zákazníkov, ktorí u nás kúpili elektrobicykel zvýhodňujeme, no môžete kvalita služieb bude zachovaná aj v prípade že máte elektrobicykel zakúpený u iného . Rubbee je vysoko výkonný elektrický pohon pre hociaký bicykel. Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s.

Tento produkt doslova mení doterajší . Rovnako je možné (najmä v prípade použitia sady olovených batérií) použiť . Novinkou výrobcu stredového pohonu BAFANG je model MAX DRIVE, ktorý .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky