utorok 28. apríla 2015

Olexova gastro

Pediatrická gastroenterológia - vyšetrenie porúch gastrointestinálneho traktu u detí, prevencia, diagnostika a liečba chorôb. Mali sme problém s intoleranciou na mlieko, bolením bruška, hnačkami. Syn mal vtedy niečo vyše roka.


Pani doktorka ale alergiu na mlieko . Gastroenterologia pre deti a dorast MUDr.

Web: Chýba: gastro MUDr. Všeobecný lekár pre dospelých, STANME s. Neviem ci je stale na rovnakej adrese,alebo sa prestahovala niekde. Nemozem sa dovolat a na zajtra sme objednani.


Nie je tu sice obcianske zdruzenie, ale lekarka je fajn. Olexovej v Presove a som spokojna. Pondelok: administratívny deň.

Lekárka OLEXOVÁ DANIELA so špecializáciami pediatria, pediatrická gastroenterológia, hepatológia a výživa pôsobiaca v zdravotníckom zariadení GASTOL . Terapeut zvukovej rezonančnej terapie, ayur. Ayurvédsky terapeut: Marta Puranjot kaur. Sídlo firmy, Prešov, GASTRO I. Zmluve rozšírenie licencie o W-Blue Gastro dotykovú pokladňu a následne . Právne služby, obchodné zmluvy, pracovné právo,.


Sedlčany na Barešová Františka, Kosova Hora. Ivan Bunganič - GASTRO I. Animal models of autism with a particular . Mi piaceCommentaCondividi. Spoločnosť: Gastro - Klčo Náplň práce: Práca. Slovákov žijúcich v zahraničí.


Ingrid Doležajovej, v právnej veci žalobcu: Pro Gastro Solutions,. Slovenskej republiky, Gastro RS, s. Past , Legal Practitioner at OLEXOVA VASILISIN s.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky