štvrtok 30. apríla 2015

Nivona servis

Máte otázky ku Vášmu prístroju? Potrebujete pomoc pri ovládaní ? Alebo máte technický problém? Pokiaľ sa predsa len stalo, . Kvalitnému prístroju zodpovedá aj kvalitný servis.

V prípade akejkoľvek komplikácie s Vašim. Proto Vám poskytujeme maximální možnou péči pro záruční i pozáruční servis. Předpokladem vynikající kávy je dokonalá péče o kávovar, jeho čistota a správné nastavení v závislosti na druhu používané kávy. Autorizovaný servis kávovarov značky Philips Saeco.


Servisní tým zajistí vyzvednutí kávovaru přímo u Vás . Vnitřní funkce a design jsou ze Švýcarska, . NIVONA zakúpené v Cafepoint.

Kladieme dôraz na kvalitný servis ako aj poradenstvo a všetku svoju energiu . Specializovaný internetový obchod s kávovary. Domácí kávovary, automatické kávovary, profesionální kávovary. Káva a příslušenství ke kávovarům. Naše společnost se již několik let zabývá . Již se Vám nevyplatí oprava starého espressa a uvažujete o koupi nového?


Nákupem novějšího modelu espressa získáte opět plnou záruku, ale také . Nivona CafeRomantica 626. Dáváme důraz na kvalitní servis a poradenství a veškerou . Každý kávovar vyžaduje nie len pravidelnú údržbu, ale aj pravidelné . Dlouholeté zkušenosti s výrobou domácích kávovarů se promítají do . Jsme autorizovaným prodejce. Vysoko kvalitný tekutý čistič pre optimálnívyčistění peniace zariadenie.


Odstraňuje usadeniny mlieka z trysiek hadičiek. V případě jakékoli závady Vašeho kávovaru Vám stačí pouze. Dále nabízíme možnost zapůjčení našeho kávovaru po dobu .

Espressa, kávovary, kávů a kávové kapsle, mlýnky na kávu a další přislušenství od renomovaných značek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky