utorok 7. apríla 2015

Okruhly obrus

Goldea dekoračný obrus LONETA - NEO C-7biele bodky na zelenej - guľatý Ø cm. Elastický poťah na okrúhly cateringový stôl ∅ 12 Farba Ružová. Elegantný vyšívaný obrus v elegantnom dezénu krémové ruže na béžovým podklade . Dokonalú atmosféru stolovania podtrhnete vhodne zvoleným obrusom.


Príďte si vybrať obrus na každú príležitosť na KLINGEL. Majú praktickú a užitočnú funkciu, pretože ochráni váš stôl pred znečistením a .

Nadväzujú na široký sortiment obrusov a textilných prestieraní. Stredový obrus Summer Roses 40x1cm. Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby. PVC obrusy je možné žehliť pri nízkej teplote zo spodnej strany.


Všetky vzory sú dostupné aj v metrážnom . Nájdete tu ako umývateľné obrusy, tak i klasické obrusy z bavlny, ľanu ai. V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar. Obrusy sú vhodné na ozdobu stola. Pripravili sme pre Vás ponuku obrusov okrúhleho tvaru vo vyšívanej variante, ktorá .

Prezri si u nás okruhly obrus a porovnaj ceny v 10. Biely obrus v matnom vzhľade. Okraje obrusu spevnené, kvalitne zošité. Bezplatná inzercia, obrus okruhly predaj a inzercia. Z našej ponuky okrúhlych obrusov si určite každý vyberie.


Vyberte si z množstva ponúk. Nakupuj online na shopinguj. Na objednávky nad eur z našej stránky – poštovné zdarma. Pranie odporúčam na 30stupňov.


Touto cestou Vám milé zákazníčky a zákazníci chceme oznámiť, že v čase od 15. Krásny ľanový obrus od Jeanne d'Arc Living s potlačou francúzskeho textu, piesková farba. Predám háčkovaný OBRUS na okrúhly alebo hranatý stôl a dečku.


Okrúhly obrus Bretel 1cm. Rozmer okrúhlej dečky je 80x80cm, cena 2-euro a malej dečky50x27cm cena -euro.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky