streda 22. apríla 2015

Karafa na vodu

Uzáver je skrutkovací a dá sa odňať a taktiež má klipový uzáver pre rozlievanie vody do pohárov. Crystalex WATER SET karafa a poháre na vodu. Sklenená karafa by nemala chýbať na žiadnom prestretom stole.


Môžete ju použiť ako na víno, tak na vodu či domáce limonády. Jej elegantný štíhly tvar bude na vašom jedálnom stole vyzerať dekoratívne.

Není nic ekologičtějšího, než pít vodu z kohoutku třeba s lahodným a čerstvým citronem a ledem. DOPRODEJ - poslední skladové kusy (nelze objednávat nové zboží). Vysoká, štíhlá a jednoduchá, taková je karafa na vodu s elegantním víkem od společnosti.


Designová originální karafa na vodu značky PO:. Při její výrobě se designéři zaměřili nejen na její vzhle ale i na pohodlí a bezpečnost uživatele. Kvalitní karafy na vodu z bezolovnatého křišťálového skla.


Rychle a bezpečně dodáme k Vám. Popíjíte právě espresso nebo se chystáte připravit velkolepou hostinu pro Vaše blízké?

Voda je ten pravý doplněk k obojímu. WMF vytvořila karafu na vodu pro . Společnost Blomus zařadila do svého sortimentu krásné karafy vyrobené z kvalitního čirého skla a ušlechtilé nerezové oceli. Džbánek z klasického bílého porcelánu se vzorem růžových květů. Ideální pro servírování osvěžujícího nápoje ne.


Karafy s barevným víčkem . Protože je karafa skleněná a navíc s víčkem či uzávěrem, je hygienická a ekologicky nezávadná. Táto karafa slúži na štýlové servírovanie vody. Splňuje požadavky na správné servírování vody a zároveň také na design.


Elegantná karafa na vodu Menu Water Jug. Každodenné i sviatočné prestieranie na každý stôl. Hrnce, panvice a kuchynské doplnky, ktoré potešia nielen domácu pani. Dekantér vám umožní vychladit vodu v lednici.


Atraktivní karafa na vodu Basic splňuje požadavky na hygienické servírování vody. Má skvěle promyšlené víčko, které karafu nejen automaticky uzavírá, ale díky .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky