štvrtok 30. apríla 2015

Titanovy riad

Revolúciu vo výrobe riadu predstavujú nové hrnce ETA, ktoré sú vyrobené z titánu. Ten je jedným z najodolnejších a zdravotne nezávadných materiálov vôbec. Kvalitny titanový riad a príslušenstvo.


Najvyššia kvalita vyrobená v Nemecku. Chystáte sa na nákup nového kuchynského riadu ? Ak ešte nemáte vybraté a uvažujete, aký materiál by bol pre Vás najvhodnejší, mali by ste .

Titanový riad BAF patrí medzi najkvalitnejšie titanový riad v EÚ. TITÁNOVÉ RIADY - titánové panvice, titánové hrnce, titánové kastróle a titánové pekáče. Vám prináša zdravší spôsob varenia pre Vás a Vašu rodinu.


Značkové titanové riady nemeckej výroby s patentovaným. Vysoko kvalitné titánové riady značky AMT Gastroguss sa vyrábajú v Nemecku. Ide o ručne liaty titánový riad , ktorého technicky náročný výrobný . Dievčatá, kto má skúsenosť s titánovým riadom ? Kedysi bol titánový riad veľkou raritou.


Mnohé domáce gazdinky doslova pásli po tomto výnimočnom riade.

Dnes už si ho môže dovoliť . Nadčasový ria ktorý časom ovládne každú domácnosť. Mamina dotrepala titanovy riad odniekiaľ z prezentacie. Prezri si u nás titanovy riad a porovnaj ceny v 10.


Titánový riad za super nízke ceny! Ja som videla taký riad na prezentácii, páčilo . Nie sú to totiž len nejaké obyčajné kuchynské hrnce, ktoré po pár použitiach vyhodíte. Je pravda, že za titánový riad si budete musieť zopár eur priplatiť. Včera mama s otcom objednali titánové hrnce aj pre mňa, len nemám žiadnu kuchársku knižku, z ktorej by som sa mohla naučiť variť v tomto hrnci :). V súťaži o kvalitné titánové riady sa zúčastnilo 3súťažiacich, z ktorých 2odpovedalo správne na súťažnú otázku.


Z týchto sme vyžrebovali desať šťastlivcov . Správna starostlivosť o teflónové riady je totiž celkom veda, ktorá začína už. Ultraľahký titánový hrniec je ideálny na dlhé treky, kde každý gram zaváži. Losovanie kupónov o špičkový titánový riad.


Nákup v hodnote 5bodov je potrebné realizovať osobne na Akuna SK, s. Súprava titánových nádob, obsahujúce titánovú panvicu liatu, obsahujúce titánovú panvicu liatu V 3cm Forset 2 titánový liaty hrniec Forset 2 2ks sklenených. Kúpiť ten správny riad pre váš dom môže byť neľahká úloha. Zdá sa, že počet značiek riadov .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky