streda 15. apríla 2015

Farby stien v obývačke

Stačí vybrať na steny tie správne farby. Vyhnite sa však použitiu výrazných odtieňov červenej a oranžovej ako dominantných či sekundárnych farieb. Ostrá farba steny do obývačky vnáša do priestoru . Svetlé alebo tmavé odtiene?


Ako zladiť farby v obývačke? Magazín › Inšpirácie V pamäti Hodnotenie: - ‎2recenzií 12.

Prvý krok k tomu, aby ste dokázali správne zladiť farby , je poznať farby ,. Nesmieme zabudnúť ani na výber správnej interiérovej farby. Ak chcete premaľovať steny v obývačke , v ktorej už sa nachádza . Pre exkluzívny vzhľad stien v obývačke odporúčame umývateľnú farbu ACTIN I PREMIUM, ktorú. Ak máte malú obývačku , natrite steny a strop svetlou farbou a. Prekvapením v interiérových farebných trendoch je jemná svetlá ružová farba.


Pred výberom tej správnej farby stien či doplnkov zvážte pár faktov:. Vyberiete miestnosť (kuchyňu, obývačku , spálňu), zvolíte farbu a môžete maľovať. Farby sa dajú ľudoboľne kombinovať.

Každá stena sa dá vymaľovať inou . Vyberte si z ponuky produktov v kategórií Farebné farby na steny do obývačky na EFARBY. Rovnako ako biela alebo čierna, aj sivá farba sa ľahko kombinuje s ostatnými. Zvoľte tapetu na jednu zo stien , prípadne fialovú na doplnky. Velmi pekne vas prosim o radu : aku farbu steny dat do obyvacky ? Celkový vzhľad získate vďaka správne zvolenej farbe stien a podlahy. Neexistuje jednotný názor, ako si izbu vybaviť a už vôbec nie, aké farby použiť.


Je vhodné farby na steny zladiť s nábytkom, pričom platí, že k svetlému nábytku sa hodia tmavé farby a naopak. Tiež je potrebné zvážiť, pre aký účel sa . Presne takéto farby sú vhodné do obývačky. Kto ju však používa multifunkčne, môže si dať natrieť steny bielou farbou.


Obývačka je miestnosťou, kde ani farebné experimentovanie nie je výnimkou. Aj modrá farba vytvorí z obývačky zaujímavý interiér (zdroj: pinterest.com). Ideálne je začať jemnými pastelovými farbami v obývačke a spálni.


Na steny naopak volíme bledšiu farbu , ktorá opticky zväčší priestor.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky