štvrtok 9. apríla 2015

Rohova policka

Táto nástenná rohová polička je veľmi praktická na použitie vo Vašej kuchyni, kúpeľni, obývačke, atď. Nástenná polička sa ľahko inštaluje pomocou priloženého . Drôtená rohová polička do kuchyne umožňujúci šetriť priestor nielen v kuchyni. Materiál poličky: borovice Dodáváme v přírodním provedení borovice - Cena dopravy dle ceníku . Chýba vám doma ďalší odkladací priestor?

Skvelým riešením sú prídavné stojany značky Metaltex, ktoré šikovne šetria miesto. Len tým, že ich zavesíte za . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Bezplatná inzercia, rohova policka predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Má trojuholníkový tvar a na spodnej časti má vešiaky. Praktická nástenná drôtená polička , rohová , s veľkosťou 270x205x1mm, má v domácnosti praktické využitie, napríklad pri skladovaní kozmetiky.

Praktická nástenná trojposchodová polička , rohová , s veľkosťou 440x200x1mm, má v domácnosti praktické využitie, napríklad pri skladovaní kozmetiky. Polička Camber C(dub sonoma). Praktická nástěnná třípatrová polička , rohová , o velikosti 440x200x1mm, má v domácnosti praktické využití, například při skladování kosmetiky. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Rohová polička , čiré sklo. Zajímavé ceny a široký výběr této série je hlavní dominantou pro výběr. Poloměr skla poličky 2mm. Dostupnosť tovar je dostupný.


Dodanie do: pracovných dní. Veľkou výhodou je, že pre jej . Zobraziť ďalšie fotografie (1) . Kuchyňská dvoupatrová kovová polička je praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Kovová rohová polička do kúpeľne s antikoróznym povrchom a strieborným dizajnom s možnosťou inštalácie bez vŕtania.


Ideálna pre uskladňovanie šampónov, . Drátěná rohová polička Přemýšlíte o tom, jak zařídit koupelnu, aby výsledek působil vzdušným a prostorovým dojmem? I v případě, že Vaše koupelna neoplývá .

Prezri si u nás policka rohova a porovnaj ceny v 10. Univerzální závěsný systém do každé kuchyně. Vynikající pro přehledné uspořádání a snadnou dostupnost kuchyňských potřeb. Dále v kategorii:Drátěný program METALIA.


Rozměr 170x170x2mm, hloubka 90mm. Trojposchodová rohová polička s dvoma háčikmi. Séria ponúka jednoduché a kvalitné varianty pre Vašu . Overená kolekcia nábytku, ktorá sa teší veľkej priazni, zabezpečuje funkčnosť a bezpečnosť pre deti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky