utorok 7. apríla 2015

Foliovacka

Laminátory Olympia Peach GENIE Hama a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Priemer zabaleného balíka (cm), 130. Maximálna šírka balíka (cm), 125.


Potrebný výkon traktora (PS) . Darček ku každej objednávke, produkty skladom.

Predám baličku do folie na okruhle balíky zn. Moznosť pripojiť aj na čelný nakladač a ovládať z traktora. Vám poradí ako vyberať Zváračky fólií. Máte vybrané filtry: Odsávanie vzduchu.


EX 1jednoduchá obsluha,zabali 30ks za . United Office Laminovačka Ana horké i studené laminování automatické vtahování listů a volič pro nastavení. Informácie takto získané sú iba pre získanie kontaktu na Vás a nebudú poskytnuté tretím osobám. Inzerce - foliovacka , inzeráty.


Mini ovíječka balíků, balička na kulaté balíky STAR.

Balička senáže na malé kulaté balíky. Tu nájdete od jednoduchých zváračiek až po veľké komorové zváracie stroje, fóliovačky. Prístroje na domáce zváranie a vákuové balenie potravín, hotových . Vrecúško s potravinami vzduchotesne. Pomocou foliovačky viete Vaše potraviny vzduchotesne utesniť a Vaše.


Bezplatná inzercia, obalovacka foliovacka predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Udržujte svoje potraviny dlho čerstvé a predĺžte ich trvanlivosť až niekoľkonásobne vďaka vákuovým baličkám potravín FoodSaver, ktoré na slovenský trh . Popis: Prodam foliovacku , pouzivana, ale stale funkcni. Svářečka fólií pro uschování potravin v mrazáku a chladničce. FoodSaver FFS014X udrží vaše potraviny až 5× déle čerstvé díky vakuovacímu systému.


Ve slevě je na prodej foliovacka potravin se zárukou měsíců. Ovíjacie stroje s rotačným ramenom ROBOPAC ROTOWRAP. Produkt Peach PH3si zamilujete, je to zváračka fólií, niekedy nazývaná aj vákuovačka. Umožňuje odizolovať od vonkajšieho prostredia . Spolehlivé, výkonné a cenově dostupné poloautomatické tunelové fóliovačky s možností přepínání mezi automatickým a manuálním svařovácním.


Spoľahlivé, výkonné a cenovo dostupné poloautomatické tunelové fóliovačky s možnosťou prepínania medzi automatickým a manuálnym zváraním.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky