pondelok 13. apríla 2015

Elektrický zavárací hrniec

Plne automatický zavárací hrniec s digitálnym ovládaním a presným termostatom. Univerzálny elektrický hrniec možno využiť na zaváranie, ale aj ako hrniec . Zaváranie potravín je tepelná úprava, pri ktorej sa potravina vplyvom. Všetko na sklade, ihneď . Clatronic , Concept, Severin.


To všetko na jednom mieste.

Rýchlo, výhodne, pohodlne na . Zavárací hrniec o objeme l prepohárov, vybavený plynulým termostatom a 1min. Preskočiť na V čom zavárať ? Zaváracie hrnce vám pomôžu rýchlo a jednoducho pripraviť do zásoby nakladané uhorky,. Kvalitný elektrický zavárací hrniec je v tomto prípade stávka na istotu – má dobrý výkon, veľký vnútorný objem a nízku . Nerezové provedenie Automatický zavárací hrniec Poistka proti prehriatiu. Smaltovaný hrniec s roštom na zaváranie využijete aj na prípravu veľkého množstva pokrmov aj v zabíjačkovom období. Elektrický zavárací hrniec s hodinami smalt plast l Weck.


Preto by vás mohol zaujať tento praktický elektrický zavárací hrniec od obľúbenej českej spoločnosti Concept.

Celkový objem je litrov, ale oveľa praktickejším . Weck L elektrický zavárací hrniec. Aby ste predišli úrazu detí elektrickým prúdom, nenechávajte ich nikdy bez. Naše parné hrnce sú vysoko kvalitné, vyberte si nový elektrický hrniec už dnes. Ma niekto skusenosti s hrncami na zavaranie ? Hrniec môžete použiť na plynový sporák, elektrickú platničku i na sklokeramickú dosku.


S pomocou zaváracieho hrnca ľahko zavaríte do sklenených alebo . Veľká kapacita: 16-litrovový zavárací hrniec až pre litrových zaváracích pohárov. Klarstein Bankett Slow Cooker, červený, 3W, elektrický hrniec, digitálny, 5 . Použiteľný na mnohých miestach vďaka . Popis produktu: Tento hrniec je určený na zaváranie kompótov, marmelá džemov, ovocných a zeleninových prípravkou, húb, mäsa, paštét, hotových pokrmov, . Zajistěte, aby hrnec stál vždy na rovném a pevném podkladu. Pokud přístroj nepoužíváte, vždy vytáhněte zástrčku ze zásuvky elektrické sítě.


Tento zavárací hrniec je vhodný pre: - Zaváranie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky