streda 29. apríla 2015

Poháre na šampanské

BANQUET Twiggy Crystal flauta poháre na šampanské , 180ml, 6ks, . Spiegelau Nemecko Balenie: ks cena za set k. Vyrobené z priezračného bezolovnatého kryštálového skla krystalin. Vďaka špeciálnej výrobnej technológii má pohár jedinečný jednoliaty tvar bez spojov a je . Najpredávanejšie produkty z kategórie.

Nádherná menšia miska na sekt, šampanské, či welcome drink. Designové sklenice za skvělé ceny! Značky Menu, Alessi, iittala, LSA International, Stelton, Eva Solo a další. Nájdite inšpirácie ako si môžete štýlovejšie vychutnať sekt alebo šampanské u nás na Westwing. Plastové poháre sú k dispozícii s vymeniteľnými stopkami.


Prezri si u nás pohare na sampanske a porovnaj ceny v 10. Vynikajúce pre podávanie šumivých a šampanských vín.

Naše najpredávanejšie poháre na šampanské. Tovar dorazí do skladu možno už o pár dni, máme Vám . Z kvalitného olovnatého krištáľového skla. Vhodné do umývačky riadu. V kolekcii Bistro, ktorá má . Prečítajte si, aký pohár sa hodí k jednotlivým drinkom. Z týchto pohárov sa odporúča piť ľahký sekt , suchý alebo brut.


Balenie kusov kalichov s motívom srdca na šampanské z číreho skla s kryštálikmi SWAROVSKI. Pohár na šampanské - gotika. Banquet Crystal z vysoko kvalitného skla českej výroby.


Luxusné poháre na víno Verre 20cl z dielne tradičnej rodinné francúzske sklárne La Rocher. Sklo sa vyznačuje vysokou kvalitou a detailným spracovaním. Krásné poháre na víno alebo na šampanské od Jamieho Olivera.


Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť . Obľúbený produkt Porovnať produkt.

Kód produktu: Sklo Dostupnosť: Skladom. Ich tvar by mal zodpovedať podávanému druhu šampanského.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky