pondelok 27. apríla 2015

Umyvadlo na desku

Sledujete-li koupelnové trendy, pak vám jistě neunikla umyvadla na desku neboli umyvadlové mísy. Keramické, kamenné či z litého mramoru. Nabízíme mnoho modelů pro instalaci na desku.


Jedná se o speciální umyvadla se spodní broušenou stranou. Pokud je při zařizování či rekonstrukci koupelny vaším hlavním motorem design, pak je umyvadlo na desku skvělou volbou.

Skladem, ihned k odběru ks. Kruhové umyvadlo na desku (se zadní stěnou) 44x5cm. Sledujete trendy v bytovém designu a chcete, aby vaše domácnost byla stylová?


Kupte si umyvadla na desku - náš eshop nabízí umyvadla na desku a další koupelnové vybavení. RAVAK nabízí umyvadla na desku vyrobená z litého mramoru, který v porovnání s keramikou umožňuje velkou variabilitu tvarů, vytváří přesné . Umyvadla na desku - Bagno. Víte, jak připevnit umyvadlo ? S naším video návodem zvládnete připevnit umyvadlo rychle a snadno.

Návo jak připevnit umyvadlo najdete na Hornbach. Podívejte se na nejnovější zboží z našeho . Ze sanitární keramiky umí vytvořit designovou dominantu každé koupelny. Nabídka keramických umyvadel Laufen na desku , umyvadlových mís a umyvadel volně stojících.


Klasická, tradiční i moderní keramická umyvadla nebo umyvadla z drceného mramoru různých velikostí a tvarů do každé koupelny. Montáž jen v kombinaci s umyvadlovou baterií s vysokým vývodem . Rádi bychom vám představili nová keramická umyvadla na desku. Skleněné umyvadla, na desku.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Pak zapomeňte na klasická umyvadla a pořiďte si designové umyvadlo na. Zavřete oči a nechte svou představivost, aby vám vykreslila koupelnu vašich snů se vším všudy. Sanitární keramika se vyrábí v mnoha variantách a rozměrech, . Glazovaná zadní stěna, broušená spodní strana.


Ať již s vysokým nebo nízkým okrajem – díky své tvarové čistotě a puristickému designu jsou naše umyvadla na desku vrcholem každé skříňky pod umyvadlo a . Zkombinujte deskové umyvadlo GROHE Cube Ceramic s nástěnnou nebo volně stojící vodovodní baterií a dostanete stylový středobod koupelny, který se . Minimalistické tvary, subtilní lemy, celkově odlehčený výraz a příjemně velký prostor pro mytí.

Obdélníkové deskové umyvadlo spadá v obou rozměrech do designového konceptu Ravak FORMY, vzešlého z pera progresivního českého designéra Kryštofa .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky