piatok 24. apríla 2015

Etiketa na svadobne vino

Etikety na svadobné víno (vignety, vinety). Nálepky na víno sú tlačené na kvalitný samolepiaci papier alebo samolepiacu fóliu s jednoduchou . Dizajn zhotovíme podľa vašich požiadaviek alebo v štýle svadobného . Vhodné aj ako etikety na svadobné víno. Prinášame kompletný servis pre vaše svadobné vína. Od ochutnávky, cez výber etikety a oznámení až po dodanie hotových produktov na .

MojaEtiketa – samolepiace etikety rôznych tvarov na fľaše pálenky, vína , medu a medoviny. Výroba svadobných tlačovín akými sú svadobné oznámenia a etikety na fľaše. Pripravujete svadbu alebo rodinnú oslavu a radi by ste vyzdobili fľaše Vašimi vlastými etiketami ? Na našej stránke si etikety jednoducho vyrobíte. V našej ponuke fľaškových vín nájdete vína vo fľašiach l, ako aj akostné a prívlastkové vínka vo.


Naše etikety (vignety, vinety) na svadobné víno sú:. Elegantné prevedenie svadobného vína s vlastnou alebo pred pripravenou svadobnou etiketou, alebo bez etikety. Svadobné víno je vysokej kvality z. Ahojte, chcela by som sa poradit.

Prvú etiketu sme vytvorili pre Hanku a Maťa, ktorým sme už pred tým robili svadobné oznámenia a pozvánky. Na svadbe budú okrem iného . Ak chcete svojím hosťom podarovať fľašu dobrého vína , ako poďakovanie že s Vami strávili Váš deň, etikety na víno Vám z obyčajnej fľaše vykúzlia dokonalý . Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut. Darčekové víno na svadobné hostiny, oslavy pre mladomanželov. Etiketa na mieru pre zákazníka môže obsahovať vlastnú fotografiu, . Irsai Oliver je vínko aromatické po vôni medu a sliviek.


Produkty a služby: svadobné oznámenia,. Ponúkame vína fľaškové, rozlievané, bez etikety či s vlastnou etiketou. U nás si môžete vyskladať Vaše svadobné vínko, podľa Vašich predstáv od vzhľadu . Odosielame do až dni.


Originálne svadobné oznámenia a ostatné doplnky pre Vašu svadbu priamo od renomovaného výrobcu. Individuálne svadobné etikety Vám vytvoríme podľa Vaších predstáv.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky