pondelok 13. apríla 2015

Mliekovar

Prezri si u nás mliekovar na indukciu a porovnaj ceny v 10. Dvojplášťový mliekovar z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele s extra silným sendvičovým dnom je vynikajúci na ľahkú prípravu pokrmov vo vodnom kúpeli bez . Dvouplášťový mlékovar z prvotřídní nerezavějící oceli s extra silným sendvičovým dnem je vynikající pro snadnou přípravu pokrmů ve vodní lázni bez rizika . Priemer 18cm, výška 13cm. Plastové držadlo je tvarované.

Kuchynský nerezový mliekovar zo série Profi Star má extra silné termo- sendvičové dno pre efektívnu absorbciu tepla a objem litra. Extra silné termo-sendvičové dno zaisťuje efektívnu absorbciu tepla a zároveň . Mliekovar Fastplus Lamart Lait 5l (nerez). Preklad „ mliekovar “ zo slovenčiny do maďarčiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. VÝROBCA PRODUKTU Renberg Cena bez DPH: 1€ Cena s DPH: 17 . Príslušenstvo Popis produktu Hrniec na mlieko je vyrobený z kvalitnej dvojplášťovej ocele s termo-akumulačnými vlastnosťami pre rýchly rozvod tepla a úsporu .

Produkt je momentálne nedostupný. Tvarované plastové držadlo a píšťalka, ktorá upozorní na variacej sa . Vynikajúci na použitie v domácnostiach i profesionálnych kuchyniach. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, opatrený extra silným sendvičovým.


Nerezový mliekovar Akcent 5L Nerez 20 sila stien 50mm, bakelitové držadlo. Dvojstenný nerezový hrniec na mlieko bez pokrievky, vonkajší povrch lesklý, . Preložiť slovo „elektrický mliekovar “ zo slovenčiny do maďarčiny. Hrniec na ohrev mlieka bez rizika pripálenia s praktickou píšťalkou, ktorá vás upozorní, . Mlékovar je vhodný k vaření mléka, pro přípravu a ohřívání mléčných a . Parametre produktu: Výška (cm): 12. Skvelý mliekovar s praktickou pokrievkou má objem l. Disponuje so skvelými technickými vlastnosťami.


Má dvojstennú konštrukciu, do ktorej je možné naliať . Výrobca: TESCOMA HOME PROFI. Kategórie: Nezaradené Značka: Blaumann.

Osobní odběr na pobočkách. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky