streda 22. apríla 2015

Pod bazen

Podložka pod bazén zabraňuje poškodeniu bazénovej fólie (pliesne, pretrhnutiu, prerastaniu trávy). Umiestňuje sa na úplne rovnú presiatu zeminu alebo piesok . Obdĺžnikové podložky pod. Geotextil CAD-podlo CBEka-pod-baz.


Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Bazénová variabilná podložka vhodná pod ktorýkoľvek bazén.

Podložka izoluje bazén od podkladu, zároveň vytvára účinnú ochranu pred mechanickým . Ponúkame geotextilné podložky pod bazény z vysoko kvalitných materiálov. Rovnaké geotextilné podložky sa používajú pri výstavbách ciest, kde chránia . Plachta pod bazén : chráni dno bazéna rozmery: 472x4cm. Popis: Podložka je vyrobená z odolného materiálu, vďaka čomu dobre chráni bazén pred poškodením. Pro všechny prodávané nadzemní bazény doporučujeme umístit pod bazén bazénové podložky. Díky nim ochráníte bazénovou fólii před poškozením a. Určeno pro bazén , sada osmi dílů.


Sada osmi dílů pro ochranu dna bazénu.

Rozměry dílů: × cm. Materiál: polyetylen, tloušťka: čtyři milimetry. Pokládá se na naprosto rovnou prosátou zeminu nebo písek. Pokud se chystáte instalovat na své zahradě nadzemní bazén , možná Vás osloví naše nabídka geotextilií, které slouží jako ochranná bariéra mezi dnem bazénu . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Ochranná podložka pod bazén kruh MARIMEX doručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Ochranné rohože pod bazén poskytují optimální ochranu pro všechny bazény do průměru 4cm. Individuální rozšíření pro větší . Nemáme-li k dispozici rovinatý terén, můžeme si jej vytvořit a bazén do svahu částečně zapustit (velmi elegantně působí například obložení cihlami). Kvalitné ochranné plachty ako medzistupeň medzi bazénom a podlahou, ale aj krycie plachty na bazény , aby zostali čisté.


Najrôznejšie veľkosti aj výrobcovia. Ochrání a zároveň izoluje bazén od podkladu. Polyethylen, jedno balení obsahuje dílů 81x81cm.


Možnosť použiť aj ako ochrannú podložku pod nafukovací čln alebo iné predmety. Co dát pod bazén už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Podkladová plachta Bestway, určená pod bazény , vytváří účinnou ochranu před mechanickým poškozením a ostrými předměty v podkladu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky