utorok 14. apríla 2015

Cierna spalna

Dokonalá spálňa Vista čierna je priestranná s množstvom úložného miesta pre Vaše potreby. Spálňa Vista je v čiernom farebnom prevedení. Vista, čierna , Rozmery matraca: 1× 20 Montáž: Vlastní. SPÁLŇA ELEA POSTEĽ 180X2CM.


Sivá komoda NORDLI s deviatimi zásuvkami pri čiernej stene v malej.

Jednotlivý nábytok do spálne je zoskupený tak, aby ste si mohli zostaviť celú. Moderná spálňa VERA rozžiari vašu spálňu. Kontrastné farebné prevedenie a kombinácia farieb zvýrazňuje dizajn tohto nábytku. Korpus nábytku je vo farbe . Táto spálňa je veľmi obľúbená medzi.


Veľmi pekná,moderná,elegantná spálňová zostava. Je to miesto, kde si oddýchneme, načerpáme sily do nového dňa a kde si po. Spáňu Vám dovezieme v krátkom čase .

V predajniach a eshope kika si svoju spálňu zariadite rýchlo a výhodne. Na výber máte stovky modelov. Kvalitné materiály, precízne spracovanie. V cene spálne nie sú zahrnuté svetlá . Rozmery (v.š.h.): - šatníková skriňa: 2x 2x cm. Dobre zladená a plne funkčná spálňa - váš sen, ktorý dokážeme v Sconte ľahko splniť.


Skombinujeme kvalitné postele, praktické nočné stolíky, priestranné . Popis: Elegantná zasúvacia 2DV šatníková skriňa so zrkadlom na jedných . Nič nevytvára taký protiklad ako práve čierna a biela farba. Je tiež na zváženie, či bude spálňa zariadená len v čiernobielom duchu alebo ju . Nábytok do spálňa z kolekcia Vista v černé matové barvě. Materiál: DTD laminovaná. Luxusnú spálňu DEGAS od výrobcu Tempo Kondela možno zakúpiť ako zostavu, ktorá pozostáva z: manželská posteľ s osvetlením (185x205xcm), šatníková . Predávame spálne , spalňový nábytok, komody do spálne , postele, skrine do spálne , matrace, nočné stolíky,. Zobrazujeme všetky produkty z kategórie Spálne , ak hľadáte konkrétnu.


Moderný spálňový komplet vo farebnom prevedení: borovica čierna Norweska. Domácnosť ›Nábytok, matrace › Spálňový nábytok ›Šatníkové systémy.

Info o montáži: Nezmontované. Zrejmé je, že väčšina ľudí, ktorí počujú frázu čierna spálňa , si okamžite predstaví mýtický príbytok zlej čarodejnice. Fantazií na túto tému sa rodí veľká . Máte radi minimalizmus, čistý dizajn a neutrálne tóny? Ak ste si teraz trikrát za sebou odpovedali áno, potom je spálňa v čiernej farbě Alex pre .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky