štvrtok 23. apríla 2015

Chodbové zostavy

Je to to prvé, čo každá prichádzajúca návšteva vidí. Preto je dôležité, aby bol . Skriňa do predsiene k zostave Mecki v prevedení wenge-biela. Sriňa patriaca k zostave Mecki je jednoduchého dizajnu. Táto praktická skriňa je vhodná hlavne . Netrápte sa s vyskladaním jednotlivých kusov nábytku, navštívte .

Praktická predsieňová zostava v kombinácii dub sonoma a biela. Moderná predsieňová zostava vo farbe san remo. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky, botníky, predsieňové zostavy , sektorový nábytok a darčekové poukážky. Ponúkame Vám výber z rôznych druhov vešiakov, komô botníkov, skriniek, skríň.


Vešiakové steny a chodbové zostavy na mieru. Najmä pri vstupe do domu či bytu oceníte praktický kus nábytku, ktorý Vám umožní odložiť a zavesiť najvrchnejší . Nábytok › Nábytok do predsiene › Hlavná stránka V pamäti Nábytok do predsiene online od Merkury Market. Predávame predsieňový nábytok, botníky, zrkadlá do predsiene, vešiakové steny, vešiaky a stojany.

Nábytková zostava do chodby BELLE. Drevený vešiak na kabáty pri dverách. Prezrite si našu doterajšiu tvorbu chodbových zostáv. Prajete si podobné riešenie?


Kontaktujte nás, obratom sa Vám ozveme s . Chcete, aby bola vaša predsieň útulným vstupom do bytu? Aby aj v paneláku neukrajovala z malého priestoru? V tom prípade je ideálne . Predám hnedú predsieňovú zostavu zloženú zo štyroch častí. O predsieni sa hovorí, že je vstupnou bránou a vizitkou nielen interiéru ale aj samotného majiteľa. Ak sa vám nepáčia kompletné predsieňové zostavy , potom si určite pozrite ponuku menších či väčších, no najmä lacných predsieňových panelov, ktoré sa . Predározobereteľná skrinková zostava so zrkadlom , a to skrine 2ks (policová, vešiaková), šuflíky, malé skrinky s policou - s dvierkami aj bez dvierok - viď foto.


Copyrigt Wooddesign - nábytok a interiér na miéru. Komponenty zo sektorovej zostavy je možné objednávať aj samostatne. Predsieň a predsieňová zostava Orbit.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky