utorok 21. apríla 2015

Pračka brandt

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Brandt je tradiční francouzskou značkou elektrospotřebičů. Více než let usnadňuje lidem každodenní práce v domácnosti. Vyberte si podle vašeho vkusu.


Pračka je prirodzená súčasť každej domácnosti. Všetky zvládnu vyprať prádlo, v účinnosti a ďalších funkciách už sú ale rozdiely značné.

Zhora plnená práčka Brandt BT550BE s revolučným ovládaním Intellect s kapacitou až kg bielizne, automatickým zvažovaním náplne a . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Všechny zvládnou vyprat prádlo, v účinnosti a dalších funkcích už jsou ale rozdíly značné. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Spotřebiče využívají Long Life konstrukci s 3D tlumiči a zaručují tak naprosto bezhlučný provoz.


Automatická pračka Brandt OCTO584SE bílá. Máte někdo zkušenost s pračkami těchto značek? BRANDT , za což Vám děkujeme. Nabídne vám programů praní.

Popis: Prodám plně funknční automatickou pračku značky Brandt. Parametry pračky Brandt BT600BE. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Elektronická s reguláciou spotreby vody a energie . Mám od Brandt úplně vše (tedy mimo chlazení ,to jsem zvolil Liebherr ),ovšem myčka je mojí. A, Hlučnost při praní (dB) 4 Hlučnost při odstřeďování (dB) 73.


PRO JEDNODUCHÉ A INTUITIVNÍ OVLÁDÁNÍ: Nová pračka Brandt. Cena, značka ani počet programů, které pračka zvládne, totiž zdaleka. Testovaný model pračky Brandt za více než sedmnáct tisíc korun pere . Technické parametry: Typ . Sušičku můžete postavit na pračku pomocí výsuvného mezikusu Wpro SKS 10 který můžete zakoupit zde.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky