pondelok 6. apríla 2015

Obyvacia stena caracas

Caracas je modelový rad obývacieho nábytku, ktorá sa vyznačuje sviežim, mladistvým a nápaditým dizajnom. Predné grafitové plochy s vrúbkovaným povrchom . Obývacia stena CARACAS MEDIA. Aktuálna predajná cena s DPH: 699.


Nápaditá dizajnová zostava v kombinácii bieleho lesku a dubového drevodekoru s vrúbkovaným povrchom, ktorý po . Moderná obývacia stena s LED osvetlením vyrobená v obľúbenom farebnom prevedení.

Súčasťou obývacej steny je aj LED osvetlenie. CARACAS -moderná obývacia stena , nábytok do obývačky. Dokonalé prvky v prevedení dub sonoma s kombináciou bielej, kvalitná . Rozmery (ŠxHxV): 288×42×1cm.


Je praktická a svojím moderným jednoduchým dizajnom Vám pomôže doladiť ktorúkoľvek domácnosť. Prevedenie, s LED osvetlením (biele podfarbenie). Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok. Zároveň je charakteristická svojim .

Modernú obývaciu stenu CARACAS od výrobcu Tempo Kondela možno zakúpiť ako zostavu, ktorá pozostáva z TV stolíka, vitríny, visiacej vitríny a police. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . Redakcia portálu nakupnyporadca. TEMPO KONDELA CARACAS obývacia stena s. Krásne moderné i klasické obývačky za skvelé ceny a dopravou nad 3€ zdarma. This Pin was discovered by Lívia Kelemenová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


AXAXEL BOGFRAN sideboard. Hinges with integrated dampers ensure the doors close slowly, silently and . Příjemná sestava v jemně sladěných odstínech prosvětlí interier. Kombinace dekoru řezaný dub s bílými plochami. Pekná obývacia stena COBRA sa vyrába z kvalitných materiálov v obľúbenom.


Lumilum LED Cool White Strip Light, with its extremely small space requirement is easy to process and can be flexibly adapted to any furnishing. Osvetlenie zvýrazní a zároveň zjemní. Mobelix Obyvacia Stena Akcia ~ Domáce Inšpirácie Dizajnu s Interiérom a. Ponúkame kvalitné a cenovo výhodné obývacie steny a zostavy. Kuchyňa Na Mieru Caracas - Moderný, drevený materiál .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky