piatok 10. apríla 2015

Blok na nože

Stojan na nože so štetinami chráni nože pred mechanickým poškodením. Stojan vhodne doplní kuchynskú pracovnú dosku a nože sú tak vždy neustále po ruke. Uložte ich prehľadne a štýlovo na kuchynskú linku do praktických blokov. Niekoľko veľkostí pojme rôzne množstvo nožov.


Bloky tak potešia malú domácnosť aj . Otočný dřevěný stojan na nože se sedmi sloty je vybaven praktickou vychytávkou - držákem na tablet či kuchařku.

Pevná stabilní základna se silikonovými . Do tohto praktického bloku sa zmestia . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Nože se neztupí, jsou po ruce. Blok na nože či stojan na nože , je ideální řešení pro uskladnění vašich nožů.


Univerzální blok značky Tefal je ideální pro ukládání všech typů nožů a nůžek. Fresh Kitchen blok na nože má vyjímatelné lamely pro snadné čištění. Zabrání se tam nejen zbytečným případným úrazům, ale ochrání se i jejich ostří.

K ukládání nožů slouží bloky na nože. Stabilný stojan na nože v čiernej farbe je praktickým doplnkom v každej kuchyni. Stojany na bloky na nože Zwilling slúžia k bezpečnému uskladneniu nožov. Už vás nebaví lovit nože v šuplíku? Uložte je přehledně a stylově na kuchyňskou linku do praktických bloků.


Několik velikostí pojme různé množství nožů. Klasický blok na nože pozostáva z viacerých otvorov pre uloženie nožov vrátane otvoru pre brúsku a nožnice. Keď ho položíte na linku, budete mať nožíky vždy . Designový blok vyrobený z březového dřeva s prostorem vhodný pro nožů s maximální délkou čepele 2cm. Tím se nože stávají dobře přístupnými a . Masivní, elegantní, univerzální blok na nože vyroben z odolného plastu. Speciální vnitřek bloku pro šetrné uložení nožů, které se netupí.


Tescoma z prémiovej rady AZZA uložené v. Stojan je vyrobený z vysoko odolného plastu a nehrdzavejúcej ocele.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky