streda 1. apríla 2015

Mäsiarske nože kds

Sady kuchynských nožov KDS. Sada obsahuje vykosťovací, mäsiarsky a porciovací nôž , plus vidlicu, ocieľku a. Súpravy nožov KDS Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! KDS Súprava mäsiarska päťdielna - Súprava nožov.


Nôž mäsiarský vykosťovací KDS PROFI 15cm. Nože rady PROFI LINE sú navrhnuté a testované aj pre náročné nasadenie v priemyselnej výrobe a spĺňajú dnešné vysoké hygienické požiadavky.

Nůž řeznický PROFI české výroby najde ve Vaší kuchyni široké uplatnění. Materiál: čepel je vyrobena z kvalitní . Nože súprava 5dielna mäsiarska KDS. Výroba nožů, nůžek a náčiní všeho druhu je v portfoliu činností firmy KDS Sedlčany na prvním místě.


Díky své tradici a dlouholetým zkušenostem v oblasti . Nôž na šunku vlnkový 26cm, je vhodný na krájanie šunky a iných nárezov. Našla som zatiaľ Solingeny resp. Predám novú sadu mäsiarskych nožov -dielov.


Rozmery púzdra: 16×5×cm.

V našej ponuke profesionálnych nožov nájdete výber kvalitných kuchárskych nožov pre profesionálnych kuchárov, ale aj všetky domácnosti, ktoré si potrpia na. Kolébka na maso - nože KDS Sedlčany Kolébka se dvěma čepelemi z. V prípade záujmu, pošlem na dobierku. Victorinox , Dick , Swibo . Prekvapiť vedia aj české nože od KDS. Téma: Mäsiarske nože kds.


Kuchynská súprava ALENA určená pre bežné . KDS majú oveľa nižšiu tvrdosť) a Řeznické nože PROFI LINE tvrdosť až HRC. KDS a Mikov jsou na domácí krájení a vaření naprosto dostečující jak. Noz masiarsky (reznicky) je noz pouzivany na masiarske prace, . Noz Morakniv BushCraft Black 42. Brúsne kamene (brúsky) alebo ocieľky na nože by nemali chýbať v každej domácnosti. EUR (bez DPH) 3EUR (s DPH).


Vidlička mäsiarska cm. Sekáče a sekery na mäso, sekera mäsiarska.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky