streda 8. apríla 2015

Teflónové obrusy žilina

Výroba interiérového textilu pre komplexné zariadenie hotelov, penziónov, reštaurácií, banketových sál, jedální a bytov. V pamäti TEFLÓNOVÉ OBRUSY. Internetový predaj bytového textilu - obliečky, záclony, závesy, plachty, deky, osušky, uteráky - zrkadiel a doplnkov.


Agatex - internetový obchod - výroba teflonových obrusov na mieru. Výroba: damaškové teflónové obrusy , jednofarebné teflónové obrusy , vyšívané obrusy, vzorované teflónové obrusy , bavlnené obrusy, návleky na stoličk.

Firmy (nájdených firiem). Kategória : Textil - bytový textil. Výroba teflonových obrusov , veľkoobchod s bytovým textilom. Obrusy teflonové, záclony, závesy, dekoračné závesy. Výroba obrusov , hotelového a reštauračné textilu.


Banketové sukne, návleky na stoličky, teflónové a bavlnené obrusy. Na výber z jednotlivých rozmerov a látok.

Obrusy na stôl, rôzne druhy a veľkosti za najlepšie ceny, obrusy do kuchyne na predaj a kúpu. Pvc obrusy, teflónové obrusy aj krásne vešívané obrusy na . Chýba: žilina obrusy-teflonove-gastro-ht-realizacia-zilina - HRD textilia hrdtextilia. Viac než vzorov gumených obrusov , predávame na meter. Praktické využitie v kuchyni alebo na záhradnom stole.


Navštívte jednu z našich viac než 40 . Teflónové obrusy - biele , rozmer 140cm x 1cm. COOP Jednota Žilina , SD. Vyberajte vkusné jednofarebné Gastronomica obrusy. Ponúkame aj teflónové a bavlnené obrusy v rôznom prevedení.


Kvalita a štýl, to sú obrusy od . Predmet: teflonové obrusy ks. Teflonový obrus , región: Žilina. Vyrábame na objednávku hotelové obliečky, hotelové prestieradlá, wellness plachty, bavlnené a teflónové obrusy. Internetový obchod - obrusy , podložky, vankúše, závesy, záclony, interiérové doplnky.


Za teflonové obrusy pre požičovňu.

Hodnota 27€ Súvisiaca zmluva. Obrus s nespinivou vodeodolnou upravou biely vobec nepouzity. Nepoužitý teflonovy obrus 140x18.


Bratislava, KONšTANTíN A . Vitajte na oficiálnych internetových stránkach obce Nededza - Okres Žilina.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky