pondelok 27. apríla 2015

Papierove pohare na kavu

Praktické papierové poháre na jednorázové použitie na teplé nápoje, kávu so sebou, čaj, horúcu čokoládu, bielé papierové poháre , hnedé papierové. Kvalitné papierové poháre na kávu , čaj a iné horúce nápoje. Všetky veľkosti od 100ml do 5ml. Papierové poháre vhodné na jednorázové použitie.


Biele poháre vhodné na potlač vlastným logom.

Jednorazové papierové poháre na kávu s motívom. Objem l, dodávané v balení po ks. Naše papierové poháre na kávu poskytujú jednoduché a praktické riešenie pre branie nápojov so sebou. Dajú sa používať v rýchlo občerstvovacích . Sklenené poháre na kávu, čaj a punč.


Plastové poháre a termo poháre na kávu. Pohár coffee To Go papierový ARO 100ml 50ks.

Pohár 110ml espresso papierový na horúce nápoje 50ks. Poháre sa využívajú na kávu a teplé nápoje. Vhodné na capuccino, presso, čokoládu, kávu , malý nápoj. Pohár papierový 110ml XS 62mm COFFE TO GO 50ks, Pohár papierový 110ml XS 62mm biely 50ks, Pohár papierový 200ml ENJOY mix 37ks. Jednoduché plastové poháre sú skvelou alternatívou pre každú firmu, ale i večierok.


BIO papierové poháre sú vhodné pre servírovanie teplých nápojov do ° C až do ° C. Kávu si beriete so sebou, keď nemáte čas vysedávať. Už to nie sú socialistické voskové papierové poháre , dostali plastový vrchnák, ktorý má . Kávu „so sebou“ si v Starbuckse kúpi až zákazníkov. Napriek tomu, že jednorazové poháre často označujeme ako „ papierové “, nie je to . Termo poháriky biele univerzálne alebo s potlačou. Jednorázové papierové poháre na studené nápoje.


Vedeli ste, že jednorázové papierové poháre na kávu sú z vnútornej strany väčšinou potiahnuté syntetickým latexom, voskom alebo polyetylénom, vďaka čomu . Typy sáčkov na kávu : vrecká Box Pouch, vrecká Stand Up a vrecká s. KeepCup vznikol v Austrálii, kde jednorazové poháre hrajú dôležitú.

V Británii sa každý rok spotrebuje okolo miliardy papierových pohárov na kávu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky