streda 29. apríla 2015

Elektrický hrniec

Vyberať môžete zo širokej ponuky elektrických hrncov: od univerzálnych elektrických . Elektrické hrnce ponúkajú jednoduchý a zdravý spôsob prípravy pokrmov. RUHBBSa1ow:60pt:cdn. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


Elektrický hrniec na pečenie ETA Pečenka MINI usporí až energie. U nás na sklade, za neodolateľné ceny.

Ak hľadáte najlepší elektrický hrniec , ktorý sa stane vašim pomocníkom v kuchyni , ste na správnom mieste. Poradíme vám, ako vyberať a ktoré produkt. Nielen varia, ale aj pečú, alebo uchovávajú vaše jedlo v teplom stave. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Tradičný hrniec na pečenie ETA určený na pečenie, zapekanie, dusenie a varenie. Zdravo, chutne a úsporne!


Predam multifunkcny hrniec 18vvhodny na pecenie, varenie na pare, smazenie. Cena 35€ Dalej predam elektricky palacinkovac Delimano.

Klarstein prezentuje pomalým hrncom Bankett praktické kuchynské zariadenie pre gurmánov. Pomalý hrniec je perfektný pomocník na prípravu jedál ako sú . Preklad „ elektrický hrniec “ zo slovenčiny do angličtiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Užitečný pomocník do každé kuchyně – šetří čas i peníze, . Pravops slova „ elektrický hrniec “ v slovenských pravopisných slovníkoch.


Pripravte si lahodný punč, varené víno alebo kávu ako na trhoch, oslavách a iných podujatiach. Vybírat můžete z široké nabídky elektrických hrnců, které vám díky svým automatickým . Plášť z ušľachtilej ocele. Trojstupňový spínač pre „vypnutie“, „ udržiavanie tepla“ a „varenie“ – s 2-mi kontrolkami. S tlačidlom pre funkciu krátkeho . Pečenie, varenie na pare, smaženie alebo pomalé varenie - tento hrniec zvládne. Hrnec má díky digitální technologii devět programů na vaření.


Predám elektrický hrniec na mlieko a horúcu čokoládu. Hrniec je v originál krabici, nebol použitý. Začátek vaření můžete posunout až o hodin. Varná nádoba má keramický povrch.

Používa niekto z vás pomalý hrniec ? Ak áno, viete poradiť taký ktorý varí pri čo najnižšej teplote ?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky