streda 8. apríla 2015

Minibar chladnicka

Svoje miesto si nájde v menšej . Klarstein Beerlocker je kompaktná chladnička s objemom litrov. Mini chladnička – minibar , 28l, hlučnosť 0dB, teplotné rozmedzie 5–10°C pri okolitej teplote 25°C, termostat, čierna. GUZZANTI GZ - Mini chladnička.


VOĽNE STOJACA JEDNODVEROVÁ CHLADNIČKA BEZ MRAZIACEHO.

Hotelové chladničky -minibary. MB Termoelektrický minibar s plnými dverami. KMBECO Absorpčný minibar so sklenenými dverami.


Neruší žiadnym vrčaním alebo hučaním, pretože jej chladiaci systém používa najnovšie technológie. Chladnička jednodverová ( minibar ) Guzzanti GZ 06A. Kombinovaná chladnička s mrazničkou Guzzanti GZ 215S.


Jednodverová chladnička Guzzanti GZ 06B s celkovým objemom ls výparníkom je vhodná ako minibar do hotelov, penziónov, či kancelárií.

Podrobnou informace o obchodě, pravidla a podmínky aukcí najdete na stránce Informace o prodejci . Predtým, ako budete chcieť vyhodiť svoju starú chladničku , odoberte dvere. Termochladnička ( minibar ) s vnútorným LED osvetlením, vhodná pre hotely, penzióny, kancelárie. Tuto elegantní chladničku můžete rovněž využít jako minibar. Absorpční systém chlazení (bezhlučný), automatické rozmrazování, poličky na miniatury ve dveřích, posuvné poličky.


Poplatek PHE 9- Kč bez . Minibar chladnička môže ochladiť občerstvenia a nápoje sú skvelé. Skvelou voľbou pre hotelové izby, reštaurácie a krčmy. Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete chladničky voľne stojace, vstavané, jednodverové, americké, ale aj vinotéky, chladiace vitríny, alebo autochladničky. Mozno pouzivat ako minibar alebo amlu . Stejná šírka ako absorpčný minibar v triede s objemom l - skvelá náhrada za.


Malá, ale šikovná chladnička , vhodná do malého bytu či kancelárie. Obsahuje výparník pre krátkodobé uchovávanie mierne zmrazených potravín, praktické . Predám chladničku , minibar. Příjemný život někdy znamená.


Predajca: Švejdová Martina.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky