utorok 28. apríla 2015

Čokoládové suflé

Vajcia si vyšľaháme do peny s . Nalámanou čokoládu na suflé rozpustíme s máslem ve vodní lázni. Oddělíme žloutky a bílky. Bílky ušleháme do pevné hmoty.


Co může být lepší tečkou za slavnostním jídlem, než bábovička plná horké čokolády , která se přímo rozpouští na jazyku? Jakmile toto suflé jednou vyzkoušíte, .

Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa. Suflé neboli nákyp má pověst sice naprosto lahodného, ale nesnadného dezertu.


Recepty pre chutný život. Naše verze je ovšem klasicky jednoduchá – a snadno ji zvládnete, i pokud . Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu. V míse vyšleháme vejce s cukrem a rozpuštěným máslem, přidáme rozpuštěnou čokoládu , kakao a postupně . Tu je recept na jednoduchý koláčik - suflé.

Vám bude sladko až za ušami keď ho zjete veľa :D Ak sa vám video. Nadýchaný dezert z čokolády nikdy nesklame. Tip: Suflé môžeme ochutiť tak, že do čokoládovej zmesi pridáme trošku rumu alebo koňaku. Je nenáročný na přípravu, ale trochu náro. Máslo s čokoládou rozpustíme ve vodní lázni, celá vejce ušleháme s cukrem do pěny, vše smícháme, přidáme mouku a vznikne těstíčko.


Francouzský dortík suflé zná dnes asi každý. Málokdo ví, že se může připravovat na sladko i na slano, celosvětově boduje klasická varianta s čokoládou. Troubu předehřejte na 1ºC.


Povařte minuty, až krém začne houstnout. Přidejte čokoládu a ještě 1 . Ja mám veľmi rád kombináciu ovocia a horkej čokolády. V rodine si robíme čokoládové suflé , známe ako lávový koláč. Keď ho upečiete, vnútro . I když vypadá složitě, není to tak těžké.


Ochutnejte francouzské recepty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky