štvrtok 4. júna 2015

Beko gne 134630 x

Aktívne duálne chladenie: Moderná chladiaca technológia, ktorá poskytuje ideálnu úroveň vlhkosti a teploty a zaisťuje tie najlepšie podmienky pre uchovanie . Nie je to len obyčajný No Frost bez namŕzania. Okrem toho, že nemusíte odmrazovať, systém dvojitého chladenia Beko stráži aj vlhkosť a zabraňuje . Jej výbornými súčasťami sú napríklad antibakteriálny a protizápachový filter, . Zľahka sme tým načali vnútorný priestor chladničky, poďme sa naň zamerať podrobnejšie. Precízne spracovaná a nadštandardne vybavená chladnička amerického typu, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Mezi zákazníky velmi oblíbená americká chladnička, která nabízí vynikající poměr ceny a výbavy. Americká chladnička v sobě skrývá část, která se nazývá Multi-Zone. Tato část o velikosti litrů může být podle potřeby… Číst dále. Elegantní nerezový povrch je díky Antitouch úpravě povrchu ochráněn.


Její výbornými součástmi jsou například antibakteriální a protizápachový filtr, . Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: nerezová oceľ. Celkový čistý obje535L, Klimatická trieda: SN, T, Úroveň hluku: decibel. Side-by-side voľne stojaca americká chladnička s mraziacim boxom dole.


Prodáváme levně americké lednice Whirlpool, americké lednice LG.

Internetové ceny, cenník. S chladícím objemem 3litrů nabízí efektivní řešení pro uložení všech vašich potravin. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Hivatalos hazai forgalmazótól, gyártói garanciával! Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Už žádné vysušené potraviny. Zdá se vám, že máte potraviny v lednici vysušené a okoralé? Na rozdíl od NoFrostového . Total NO FROST ( automatické odmrazování chladničky i mrazničky).


Výdrž bez proudu, hod.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky