piatok 5. decembra 2014

Zásuvková mraznička

Máte vybrané filtry: zásuvkové. Voľne stojaca zásuvková mraznička s priehľadnými priehradkami a antibakteriálnym systémom chrániacim potraviny pred plesňou a eliminujúcim zápach. Chladnička je spravidla jedným zo spotrebičov, ktorý si do domácnosti kupujeme najskôr a ktorý je neustále v prevádzke.


Skriňové (čiže zásuvkové ) mrazničky disponujú oveľa lepším systémom vnútorného usporiadania než mrazničky pultové. Avšak majú menší úžitkový objem. Zásuvková mraznička Electrolux s kapacitou 1litrov určite uspokojí aj náročných užívateľov.

Skriňové, alebo inak nazývané aj zásuvkové mrazničky , poskytujú prehľadnosť a možnosť oddelenia uchovaných potravín, podľa vlastných potrieb. Pultová mraznička šetriaca miesto na mrazenie potravín v priestorovo. Skriňová mraznička , Súčasťou tohto modelu je systém FrostFree, takže už nikdy . Skôr ako uvediete spotrebič do prevádzky. Prečítajte si pozorne návod na použitie a montáž pred inštaláciou, zapnutím a používaním prístroja!


Možnosť umiestnenia: Voľne stojaca. Podľa svojej potreby si každý môže zmeniť. Nejprodávanější produkty. V zásuvke Big Box nájdete dostatok priestoru aj pre .

Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Mraznička zásuvková , mrazničky šuplíkové, mrazáky,. Hlučnosť dB (A) Farba - biela. Vnitřní prostor mrazničky je o objemu 163l. Siemens GS33VVWzásuvková mraznička.


Jednodverová zásuvková mrazničká. Celkový hrubý objem mrazničky: 2l. Už nemusíte mať starosť o svoje potraviny vďaka rýchlemu zmrazeniu budú mať dlhšiu trvanlivosť.


Veľké objemy uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov a . Objednajte si teraz výhodne a. Zásuvkové mrazničky : výrobky pre „ Zásuvkové mrazničky “ v Mercateo, zásobovacej platforme pre podnikateľské subjekty. Predám jednoduchú mraznička zn. CALEX l vybavenú zásuvkami na uchovávanie potravín.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky