utorok 23. decembra 2014

Umyvadlo laufen

Umývadlo keramika, rôzne rozmery a prevedenia. Rohové umývadlo keramika, 495x500x1mm, . Peter Wirz zo štúdia Vetica je autorom setu Laufen Pro, pri ktorého tvorbe boli. Rozmery: 5x 4x 1mm . LAUFEN pro S je nový člen úspešnej série LAUFEN pro. Vďaka jemnému prepracovanému dizajnu je elegantný rad pro S kompatibilný so všetkými variantmi .

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. LAUFEN v SIKO: Spoločnosť Laufen vznikla pred viac ako 1rokmi vo švajčiarskom meste Laufen. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a . Možnost pověsit rovnou na stěnu či zakoupit skříňku.


Součástí dodávky není kryt sifonu a vodovodní . Laufen PRO A polozápustné umyvadlo 5x 4mm, s otvorem pro baterii, bílá. Duravit, Laufen ,Jika,Roca,Ravak.

Díky úzké siluetě a jasně patrným obloukům působí umyvadlo lehce a elegantně. Díky hluboké míse je také atraktivní z hlediska funkce. Spodní část broušená, vhodné pro instalaci na desku. MINIMALISTICKÝ DESIGN PRO KAŽDOU KOUPELNU.


Vybírejte z nabídky více než 7produktů Laufen a nakupujte pohodlně online. Umyvadla značky Laufen najdete na biano. LCC ( LAUFEN Clean Coat).


LAUFEN vyvinul inovativní povrch LAUFEN CLEAN COAT, který udrží déle lesk. Jde o silikáto-keramickou skelnou vrstvu, která se . Produkt patrí do kategórií: Sanita. Vše je nepoužité jen bylo namontované na vzorkové prodejně.


Napiště nám pomocí formuláře. UMYVADLO je LAUFEN Living City .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky