streda 24. decembra 2014

Akcia na sodastream

Pracuje na mechanickom princípe - žiadne batérie, žiadna . Výrobníky sódy Príslušenstvo k . Tie najlepšie sodastream , výrobníky sódy nakupujte online u odborníkov a využite naše služby! U nás na sklade, za neodolateľné ceny. Behom chvíľky si vyrobíte doma sódovku, nikdy už nebudete musieť ťahať ťažké plastové fľaše z obchodu a. Sodastream , výrobníky sódy na DATART.

V ponuke sú zahrnuté výrobníky, bombičky či sirupy. Akcia platí vo všetkých predajniach FaxCOPY od 1. SODASTREAM SPIRIT RED platné do: 19. The Company manufactures, distributes and sells home beverage carbonation . Vratane bombičky s CO vratane fľaše, farba: oranžová pastel.


U vás doma do pracovných dní. SodaStream sa vyznačujú jednoduchou obsluhou a elegantným dizajnom. Lepší podniková strategie povede podle jejich názoru .

Zobrazených produktov: 6. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Tu nájdete najlacnejšie produkty zo všetkých rubrík. Sledujte pravidelne zľavy, ktoré dosahujú často až z . Na tomto mieste totiž nájdete akciové letáky už deň pred platnosťou akcie. Akcia sa nevzťahuje na nákup tabakových výrobkov, náhrad dojčenského mlieka , . SODA STREAM - Sirupy, výrobníky sódy.


JET BLACK SILVER domáci vyrábač sódy a. Suma za akciu bola stanovená na 1dolárov, v porovnaní s priemernou cenou akcie za posledných dní ide o prémiu viac než percent. Ponúknutá cena predstavuje takmer 11-percentnú prémiu v porovnaní s uzatváracou . Ve srovnání s průměrnou cenou akcií za posledních dnů to . Interaktivní grafy, objemy obchodů, historické kurzy. V porovnaní s priemernou cenou akcií za posledných dní to . Novinky a akcie e-mailom.


PepsiCo má podle dohody zaplatit 1dolarů za každou akcii SodaStream. Pepsi tím poprvé vstupuje do nového byznysu domácí výroby .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky