streda 31. decembra 2014

Skladaci pribor

Vyberajte si Outdoorové príbory podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na . Odľahčený príbor Alloy Cutlery Set od dánskeho výrobcu Robens je vyrobený z veľmi. Sada příborů v praktickém košíku Bo-Camp Cutlery Basket Persons obsahuje. Cestovní příbor tak využijete na výlety pod stan, nebo třeba u táboráku.


Easy Camp Folding Cutlery je skladací oceľový príbor. Hledáte pribor skladaci ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Ponúkame vám jeden kompaktný kus skladacieho príbora, ktorý si môžete zobrať kdekoľvek so sebou, pripevniť na kľúče alebo na batožinu. Turistický skladací príbor. Obloženie nôža z odolného plastu v olivovej farbe. Součástí skládacího příboru je vyjímatelná lžíce a vidlička, ostrý zavírací nůž, otvírák na . Originální skládací příbor BW, třídílný, nově používaný příslušníky Bundeswehru.


Součástí je nylonový obal s poutkem a sponou na opasek, nůž, vidlička, lžíce, . Crossroad COMBO - Cestovný príbor.

Jednoduchá nerezová sada příborů od firmy BCB. Vidlička, nůž, lžíce a otvírák. Lžíce ultralehká skládací s pojistkou proti nechtěnému složení. Campingové příbory MSR Light my fire Ferrino Klean Kanteen and more! Je kompaktný, ľahký a jednoduchý na údržbu.


Skladací príbor vyrobený z odolného polykarbonátu. Neuvěřitelně kompaktní a skladná sada příborů. Sada obsahuje nůž, vidličku, lžíci, otvírák na konzervy a otvírák na lahve. Klíčenkový skládací příbor True Utility SporKnife je malý užitečný nástroj, ideální na kempování, na výlety, na pikniky nebo na jídlo v práci a podobně. ACE CAMP skládací příbor nerez.


Plně funkční ultralehký skládací titanový příbor. Ideální společník na cesty, ať už po městě nebo na výpravy do přírody. Skládací rukojeť umožňuje, aby se vešly o kapsy nebo batohu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky