streda 24. decembra 2014

Poháre na šampanské swarovski

Sortiment skla: poháre, kalichy, swarovski elementy, poháre na víno, poháre na vodu, flétne, pohár na šampanské - to najlepšie zo skla a porcelánu MATI. Pohár na šampanské COSMIC 2ml flauta ks empty. Prezri si u nás pohare na sampanske swarovski a porovnaj ceny v 10.


Eclipse - svadobné poháre s gravírovaním - šampanské. Sada krištáľových pohárov PREMA 2ml na sekt - LUXUSNÉ sklo pre. Sada elegantných pohárov na víno swarovski PREMA 2ml je perfektným darčekom.

Svadobné, stužkové, jubilejné a firemné poháre. Gravírovanie, pieskovanie. Fletna B 120ml Cena:190€ AKCIA . Nová designová línia skla PREMIUM Line, dizajnový moderný krištáľ. Sklo je ručne brúsené pieskované a leštené. Dokonale vytvarované sklo a elegantný Swarovski Elements, to je kombinácia, ktorá pôsobí veľmi reprezentatívne a luxusne.


Taká je aj táto kolekcia sklárskych. Set pohárov Swarovski 2ml. Sada dizajnovo moderných pohárov na šampanské.

Sklenené poháre na víno a šampanské. Podmienky predaja užívateľky svadobnaagenturaluxury. Odber: osobný alebo poštou. Poštovné určujem podľa cenníka Slovenskej pošty. Elegantné balenie pohárov je vhodné aj ako darček k rôznym príležitostiam.


Darčekové balenie v krabici. Veľmi kvalitné sklo českej výroby, tvrdený okraj, vhodné do . Na pohároch je vykladaná stopka pohára Swarovski kamienkami. Na jednom pohári je cca 70 . Jak lépe si vychutnat šampaňské ve chvílích blaženého okamžiku než s luxusními sklenicemi Swarovski.


Umocněte kouzlo slavnostní události, romantické chvíle . SWAROVSKI FLAUTA GLITZ 2platné do: 14.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky