štvrtok 11. decembra 2014

Stojan na vinove flase

Chystáte večer s rodinou alebo priateľmi a chcete priestor vyšperkovať do dokonalosti? Stojan na vínové fľaše Melanie. S exkluzívnym regálom na víno , či už . Drevený stojan na víno ​​je dekoratívny prvok každej domácnosti.


Moderný a štýlový stojan na vaše obľúbené vínové fľaše.

Online predaj drevených stojanov na víno slovenskej výroby. Držiak na fľaše napojovací. J-ME stojan na vínové fľaše Grape za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Vinotéky na mieru vinoteka-spindl2. Dekoračné stojany na jednu fľašu, praktické stojany na vinotéku. Nepostrádateľný stojan na vínové fľaše pre všetkých vyznávačov tohto drinku.

V jednom balení sa nachádzajú časti, ktoré jednoducho poskladáte a dostanete . Svoje najcennejšie fľaše uskladnite a vystavte do stojanov v obývačke, alebo majte fľaše odložené v pivnici či garáži, aby zostali chladné. Chýba: vinove stojan na vino - Kauf. Každý stojan má špeciálne profilované výrezy, vďaka ktorým pôsobí že fľaša bude . Naša kolekcia obsahujúca prosté riešenia uskladní vaše víno štýlovým spôsobom, vďaka čomu máte vždy jednu či dve fľaše poruke. Vkusný výber stojanov a . Drevený otvárač na fľaše od vína Elegantný otvárač na víno s drevenou. OSMAN stojan na fľašu a dva poháre title=Reklamná predmety OSMAN stojan.


Predám dekoratívny drevený stojan na vínové fľaše a poháre. Originálny a exkluzívny stojan na fľaše Futbalista Homania sa skvele hodí na servírovanie tých najlepších vín. Tento stojan na fľaše môžete ale použiť. Darčeková fľaša AIDA s kovovou etiketou empty. Kovový stojan na fľaše - kovov.


Všetky výrobky sú dimenzované na 7dcl fľaše. V prípade zaslania na dobierku je nutné pripočítať balné 3-- € a poštovné. Možnosť výroby indiviuálnych .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky