piatok 12. decembra 2014

Plechove dozy na kolace

Hodí sa na uskladnenie koláčov alebo cukríkov. Plechové dózy Donna white - set ks. Dóza hranatá PEČIVO SRDCE plech drevo 42x25x16.


Na výber máme množstvo motívov, či už . Rôzne dekoračné krabice a plechové dózy navodia potrebnú atmosféru vo Vašom byte a pri tom majú aj praktické . Dóza na tablety do umývačky Old french.

Dóza plech okrúhla CLIP 11xLEVANDULA. Dóza okrúhla na uloženie kávy aj iných potravín s pevným uzatváraním na patent. Sada obsahuje tri plechové dózy s výškou cm. Majte všetko po ruke a uschované, aby potraviny vydržali čerstvé.


Potravinové dózy a škatule, zaváracie poháre a plechovky na jednoduché skladovanie . DKB Household UK Limited Jamie Oliver dóza na koláč vintage stylu. Obliečky, obrazy, sviečky alebo. U nás nájdete rôzne umelohmotné nádoby, plechovky aj sklenené dózy s rôznymi patentmi a dizajnami, ktoré sa hodia do vašej kuchyne aj komory.


Typhoon - dóza na potraviny Living Blue.

Balvi - Food Ville plechová dóza na špagety. Hľadáte peknú a praktickú dózu do kuchyne? Drevené, sklenené, keramické aj plechové dózy na múku, cukor či kávu udržia všetko čerstvé. Dózy plechové - sada 3ks.


Bezplatná inzercia, plechove dozy predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt plechova doza na kolace.


Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v hľadanom slove preklepy. Pestrá nabídka dóz, jídlonosičů, termoboxů, svačinových boxů a dalších. Vynikající ceny a dodání do druhého dne!


Kovový stojan v bílé barvě. Horní část ve tvaru konvičky s ptáčkem. Vše dozdobeno cedulkou s názvem welcome. Součástí stojánku je proutěný košík s .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky