utorok 16. decembra 2014

Odsavač par komínový

Máte vybrané filtry: komínové. Vyberte si komínové odsavače par (digestoře) českej značky MORA. V ponuke tiež komínové odsavače par , vhodné aj do bytov v panelových domoch. Komínové odsavače, digestoře.


Odsavač par Mora OK 6X nerez. Vďaka čiernej univerzálnej farbe sa hodí k nerezovým i čiernym spotrebičom.

Díky černéuniverzální barvě se hodí k nerezovým i černým spotřebičům. Ak si zaobstaráte výkonný digestor , napr. Mora, môžete týmto vedľajším….


Moderní ostrůvkový komínový odsavač par , elektronický ovládací panel s . Nerezovým provedení m zapadne téměř do každé kuchyně. Odsávanie je pri ňom možné priamo do . Digestoř má motor s příkonem 2W, stupně výkonu odsávání, . Objevte jedinečný komínový odsávač par , který v sobě snoubí eleganci, vysoký výkon a jednoduché ovládání. S několika stupni odsávání si přesně nastavíte .

Tlačidlové podsvietené ovládanie v prednej. Moderní design a vynikající funkčnost – s našimi odsavači par bude vaše kuchyně. Zobrazit všechny odsavače par.


Wyciąg kuchenny kominowy, wyciąg kuchenny wyspowy. Vapor chimney absorber, vapor island absorber. Kvalitné, dizajnové odsávače. TALIKA - najtenší komínový odsávač pár. FABULA – výsuvný digestor z pracovnej dosky . Pozrite sa na čo sa pýtajú ostatní Čítať otázky.


Elegantní komínový odsavač par ve tvaru T se skleněným černým panelem. Perimetrický způsob odsávání P. Refresh - funkce automatického čištění vzduchu .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky