piatok 12. decembra 2014

Stojan na menovky

Súčasťou svadobnej výzdoby sú nie len menovky ale aj držiaky na menovky. Ponúkame Vám stojan na menovky v rôznych farbách, ktoré budú určite perfektne . Stojany na menovky sa s veľkou obľubou používajú na svadbách, či iných slávnostných udalostiach. Okrem rôznych dekorácií či balónikov sme pre vás pripravili aj originálne stojany na menovky vašich ctených hostí.


Okrem množstva originálnych menoviek s rôznymi motívmi vám v našom e-shope ponúkame aj jedinečné stojany na menovky v rôznych farbách či tvaroch.

Drevené stojany na menovky hostí. Informačná tabuľka Click Sign 210x14grafitová. Moderná informačná tabuľka na dvere s lemom v atraktívnej grafitovej farbe. Srdiečkový stojan na svadobné menovky. Je vytvorený zo skleného polotovaru, drôtu a rokajlu.


JA SPRAVÍM drevené stojany na menovky alebo čísla stolov. Tam je požiadavka minimálne množstvo 1.

Mate požadovanú voľbu ktorá nie je vybraná a bola . Ponuka zahrňa aj jednoduché plastové puzdrá na menovky za veľmi. Elegantný stojan na menovky v tvare diamantu. Do stojana môžete vložiť menovky, označenia stolov, či iné kartičky. Farba: číra, biela, marhuľová.


Stojan je využiteľný aj pri príprave Candy . Svadobné menovky , svadobné menovky , menovky svadobné, menovky na svadbu. Kovový stojan v tvare bicykla - 5ks. Použite klasicky na zasadací poriadok pre hostí, menu lístky, čísla stolov, alebo nimi označte cukrovinky v candy bare, . Elektro a TV - Prezentačná technika - Prez.


Rozsiahlý sortiment skladom za akciovú cenu, nákup aj na splátky. Menovka na stôl živica - ks. Plastiks vyrába Stolné menovky , Obojstranne cenovky a obojstranne stojany , Obojstranne držiaky z plastu. Kúpiť Obojstranný stojan na popis ceny tovaru na . Cubulákový stojan na menovky cibulový porcelán, originálny cibulák Dubí 1.

Visačky, menovky , stojany na prospekty. Ponúkame vám kompletnú ponuku kancelárskych potrieb, papiera, tonerov a tlačív. Nakúpite ich na jednom mieste z. V tejto kategórii ponúkame široké spektrum stojanov, držiakov a menoviek.


Tento sortiment je primárne určený na firemnú prezentáciu, čiže na.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky