utorok 23. decembra 2014

Vileda mopy

Hľadáte mop , ktorý nemusíte žmýkať v ruke a jeho silné mikrovlákna si poradia aj s odolnými nečistotami? Z našej širokej ponuky si určite vyberiete aj vy. Produkty Vileda vynikajú inovatívnosťou, premyslenosťou pre jednoduché.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Nabízíme pestrou nabídku mopů v setu za skvělé ceny a dodáním do druhého dne. Vše od značek Vileda , Spontex, Leifheit, Lamart a . Pravidelnému upratovaniu s vysávačom v ruke sa nevyhnete. Vybrať vysávač sáčkový, alebo bezsáčkový?


Mopy , metly a vedrá Vileda (17). Vďaka mikrovláknudokáže vyčistiť . Vileda obsahuje plochý mop a vědro se ždímacím košem se šlapací mechanikou 1 mikrovlákna perfektně vyčistí vaši podlahu díky .

Vileda Easy Wring and Clean se stane vaším každodenním pomocníkem ve vaší domácnosti. Třásňový mop ze 1 mikrovláken rychle a . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Slevy, akce a výprodeje značky VILEDA. Akční nabídky na téma mop najdete na Skrz. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. SCANDI-tork,pluVileda mopy držiaky a násady - SORBENTY kvapalín, LOCTITE lepidlá a prípravky, ROHOŽE, OCHRANNÉ Pomôcky, SUŠIČE rúk, . Kup vileda mop na Allegro - Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.


Vileda Style náhradná hlavica pre mop na podlahu je náhradný mop pre systémy SuperMocio. Savé strapce z rúna zachytia nečistoty a častice a zaistia tak . Umožní efektivní úklid bez namáčení rukou. Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy.


Praktický set Ultramax obsahuje mop s vyměnitelným návlekem a kbelík se ždímacím mechanismem pro úklid bez namáčení rukou. Díky použitým technologiím . Umožňuje univerzálne použitie na všetkých povrchoch.

Cena za kus, 16Kč, 19Kč. Mop Vileda Active plochý náhrada 1ks. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Zobacz zdjęcia produktu i znajdź najniższe ceny u zaufanych sprzedawców . Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh. Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky