streda 3. decembra 2014

Kupelnovy vesiak

Kúpeľňový vešiak na uteráky; Materiál: pochrómovaná oceľ; Rozmer: x x cm; Súčasťou balenia je súprava pre montáž . OBI vešiak na uteráky Tofua. Držiak na uteráky chrom, Zeller ( kúpeľnový nábytok) 10. Kúpeľňové doplnky Dávkovače mydla Držiaky na kefky a dózy Držiaky uterákov Držiaky toaletného papiera Držiaky toaletného papiera Háčiky a vešiaky . Vešiak na osušky Metaltex Onda, cm. KÚPEĽNE a KUCHYNE od SIKO - kúpeľne, obklady pre kúpeľňu aj kuchyňu, dlažba, vaňa, kúty, vodovodné batérie. Rovný kúpeľňový radiátor Rozmer(v mm): rôzny Prevedenie: univerzál.


Garmonikový sušiak na prádlo Brio kúpeľňový vešiak bielizne - cm. TORO Polička rohová kúpeľňová , chrom. Rohová polička do kúpeľne značky Toro je vyrobená z chrómovaného kovu a prakticky zúžitkuje priestor aj v malej . Kúpelňový vešiak na uteráky s háčikmi na vakuové prísavky. Stav produktu : Nový produkt.


Výrobca:KHGDNOR; Typ:skladovanie držiaky a sušiaky; Typ . Tieto praktické vešiaky na radiátory zvyšujú komfort používania kúpeľňového radiátora.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky