štvrtok 4. decembra 2014

Velke smaltovane hrnce

Kastról smaltovaný bez pokrievky využijete predovšetkým na prípravu väčšieho množstva pokrmov, pri zabíjačkách…. Kuchynské smaltované hrnce a randlíky väčších rozmerov, vhodné na varenie vo veľkých kuchyniach a prevádzkach. Veľké a malé smaltované hrnce na guláš, polievku, kapustnicu a iné. Hrniec s pokrievkou SOFIA smalt sklo L D_cm.


Veľké smaltované hrnce a kastróly sú vhodné do gastronomických . Obojstranne smaltovaný hrniec s objemom litrov.

Paella panvice, grilovanie Kotlíky Kotliny Hrnce. Sada veľkých hrncov 30L - 50L empty. Nebo jen vaříte pro velký počet lidí? Ať tak nebo tak, u nás si pořádný hrnec vyberete.


Nakupte například kvalitní velké smaltované hrnce na plyn z nejlepších. Velké hrnce nadměrných objemů se hodí jak pro profi použití, tak pro ty, kteří rádi doma vaří ve velkém. U nás si vyberiete - hrnce a kastróly smaltované aj nerezové, jednofarebné, aj s dekorom. Kvalitné smaltované hrnce , kastróle, kombi hrnce a sady hrncov Možnosť osobného odberu priamo v našom sklade Kotlíky Bratislava.


Jedná se o výrobek, který známe po celé století téměř všichni.

Naše babičky i maminky v něm našly využití v mnoha . Sada smaltované nádobí BSE, dílná, II. Smaltované nádobí s krásným designem za dobré ceny. Hrnec 1 a cm), foto je pouze ilustrační. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Bazar nádobí: smaltovaný. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Objednejte si u nás smaltovaný kastrol, rendlík nebo hrnec.


Velký oválný litinový kastrol s poklicí z kvalitní litiny pro různou tepelnou úpravu mnoha druhů potr. Sada nádobí velké smaltované hrnce dílů EDEL HO za 59Kč. Tato nabídka od prodejce AALFAZ byla archivována dne 18. V širokej ponuke hrncov nájdete parný hrniec, nerezové hrnce, smaltové hrnce, liatinové aj tlakové hrnce do. Hrnec svým tvarem připomíná velké šťavnaté rajče a jeho sytě červená barva ten originální tvar ještě zdůrazňuje.


Vaření čehokoliv ve Staub smaltovaném litém . Využijete ho při velkých rodinných událostech, kempování nebo na vánočních trzích.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky