utorok 30. decembra 2014

Hbg655ns1

Obchod so zlatou pečaťou Overené zákazníkmi. Vyberať si môžete až z 13-tich programov, či už na pečenie, . Vybrať si môžete z programov pečenia vr. Garance nákupu - Vestavné spotřebiče.


Vybrat si můžete z programů pečení vč.

D horkého vzduchu, který . TFT-displej a ovládání: snadné obsluha . Zabudovateľná rúra: pre perfektné výsledky pečenia. Rúra sa vyrába v nerezovom prevedení, vyzerá veľmi moderne a zaujímavo. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Elektro, které chcete mít.


Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Vybírat můžete až z programů, ať už na pečení, grilování, .

Třída účinnosti dutého prostoru. A (nejvyšší) - G (nejnižší). D Horký vzduch: perfektní distribuce tepla pro optimální výsledky na jakékoliv úrovni.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Přesně takovou pro vás máme. Trouba se vyrábí v nerezovém provedení, vypadá velice moderně a zajímavě. Convectie aer 4D: distribuire uniformă a căldurii pentru rezultate perfecte - pe orice nivel. Bosch HBG655NSvestavná trouba, nerez.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Doprava zadarmo pri platbe vopred. Tato trouba patří do vysoce . AutoPilot 10: každé jedlo je perfektne pripravené.


Piekarnik do zabudowy: doskonałe rezultaty pieczenia. Každé jídlo bude perfektně připraveno díky 10ti přednastaveným automatickým . Vestavná trouba s energetickou třídou A, 13-ti druhy ohřevu, dětskou pojistkou a ukazatelem zbytkového tepla.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky