pondelok 8. decembra 2014

Biela rura

Vám poradí ako vyberať Rúry na pečenie. Máte vybrané filtry: vstavana rura biela. Vstavané rúry si môžete nakombinovať s varnou doskou podľa vlastných potrieb a. Nay extra body v hodnote až do 1€ k väčšiemu nákupu bielej techniky. Pri výbere vstavanej rúry na pečenie zohľadnite dispozície kuchyne, frekvenciu.


Ak zariaďujete domácnosť podľa moderných štandardov, vstavaná rúra v nej.

Energetická účinnosť A, Celková vnútorná kapacita rúry L, Farba Biela. Vstavaná multifunkčná rúra Gorenje BO635E20X s IconLED displejom a. Rúra Bosch HRG675BSnerez. WHIRLPOOL AKP 4IX Vlastnosti Elektronická, čierno- biely displej.


Vstavaná rúra v kombinácii s varnou doskou je najlepšie riešenie. MATÄLSKARE teplovzdušná rúra , farba nehrdzavejúcej ocele. BEJUBLAD teplovzdušná rúra , biela sklo . Mini rúra Klarstein Masterchef je priestorovo úsporné rozšírenie pre mini kuchyne v malých domácnostiach, pre záhradkárov alebo stálych táborníkov. W, Hlučnosť dB, Elektronické funkcie: Senzor jedlá - indikácia teploty j.

SmartClean - horkovzdušné rúry na pečenie s . Alebo zájdite ešte ďalej pomocou parnej rúry , ktorá zabezpečí, že vaše jedlo bude plné. Nehrdzavejúca oceľ s úpravou proti . ColorGlass: biela sklenená predná časť ako skvelá alternatíva k nehrdzavejúcej oceli. Kombinovaná kompaktná parná rúra s PerfectBake senzorom a PerfectRoast sondou: pre dosiahnutie perfektných výsledkov, automaticky a šetrne. Zabudovateľná rúra : pre perfektné výsledky pečenia. Mikrovlnná rúra s vnútorným objemom l. Index energetickej účinnosti (EEI).


Moderné rúry Philco vynikajú nie len jednoduchým ovládaním, ale. Značka talianskych spotrebičov s nádychom klasiky, ktorých výroba je situovaná v mestečku Gualteri, v samotnom srdci regiónu Emilia Romagna. MIKROVLNNÉ RÚRY MIC20GDFBA.


Obojstranne smaltovaná rura dymovodu bielej farby.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky