streda 17. decembra 2014

Teakove dosky

Teak – kráľ tvrdých driev. Jeho zlatohnedé odtiene, dekoratívna kresba a unikátne vlastnosti z neho robia jednu z najžiadanejších drevín sveta. Všeobecne k dodávaniu drevených dosiek teak platí: Drevené podlahové dosky sú pripravené na pokladanie pre pripevnenie skrutiek zhora.


WPC doska Indický teak 3m Gvhodné pre použitie na drevené terasy. Hitom posledných mesiacov na trhu s interiérovými drevinami sa stali drevené . Ten je praktickým riešením na exteriérovej .

Terasová doska Gvo farbe Indický teak z WPC materiálu je súčasťou komplexného podlahového systému G21. Terasové dosky WPC ponúkame v dekoroch teak , hnedá a šedá. Jednotlivé dosky majú obojstranný vzor, t. Komplexní podlahový systém Gje cenově. TEAK HAUS Dosky na krájanie Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie ! Hoci dosky môžu pochádzať z rovnakého zdroja, môžu vykazovať odchýlky vo vláknach a farbe,. Barmský teak je vhodný na použitie skrytého klip systému.


Masívna drevená doska z teakového dreva vyniká extrémnou odolnosťou. Vďaka vysokému obsahu kaučuku a teakového oleja s prehľadom odoláva korózii, .

Drevoplastová terasová doska FOREST 137×mm (m) teak. Hlavné výhody dosiek STAR. ProTerraso UltraShield FENCE - f. Prierezový rozmer: 138xmm. Iné dĺžky: áno - za mierny príplatok.


Pri výbere cumaru treba mať na pamäti to, že farebné rozdiely dosiek sú výraznejšie. Rezivo často pripomína teak , je pruhované. Preto sa cumaru často nazýva . Masívne WPC dosky pre každú oblasť použitia. DPH plus poštovné € 236. Tieto krásne a veľmi špeciálne ručne vyrezávané veľkoobchodné Krájacie dosky sú vyrezávané vo východnej Jave v Indonézii z obnoviteľných zdrojov dreva . Kombinuje moderný vzhľad s kvalitným materiálom.


Mimoriadne odolné stolové dosky Topalit. Dizajn s vernou imitáciou dreva, rôzne farby. Rôzne rozmery stolových dosiek. Sklápacie podnože k stolovým doskám .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky