piatok 19. decembra 2014

Vykrajovačky na zeleninu

Lúpanie, škrabanie, krájanie a vykrajovanie ovocia a zeleniny je jednoduché. Potom vás čaká ďalšia veľká výzva – dať mu ten správny tvar. Veľa krásnych motívov vám pomôžu bez námahy vykúzliť vychytané vykrajovače.


Naša ponuka ozdobných vykrajovačov na zeleninu a ovocie sa skladá z vykrajovačov na košíčky zo zeleniny a ovocia, malých a veľkých vykrajovačov určených . Sada obsahuje vykrajovačiek a drevené paličky pre vytváranie nápaditých ovocných.

Priložené vykrajovačky : kruh, srdce, kvetinka, motýľ, slnko, hviezda. Vhodné na rôzne druhy cesta, marcipán, zeleninu ,. Vykrajovačky krúžky na linecké pečivo ks. Wilton X-mas set kovových vykrajovačiek Chňapka.


Strúhadlo (zdobička) Clivia na koreňovú zeleninu. U nás nájdete klasické nerezové vykrajovačky ale aj špecializované vykrajovače na cukrové ozdoby. Krájač na zemiaky a zeleninu.


Všetko za priaznivé ceny.

Kuchyňský set nástrojů, vykrajovačky nerez, sada 4. Nájdite ten správny motív pre vaše cukrovinky či ozbody z marcipánu a . Výrobky firmy Smolík jsou z kvalitního pocínovaného, nerezového nebo poteflonovaného plechu. Díky tomu mají vykrajovačky Smolík a formičky Smolík dlouhou . Je vynikajúca na dekorovanie zeleniny a ovocia - mrkvy, bielej reďkovky a . Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie vykrajovačky tescoma. Každý, kto občas pečie, určite využíva najrôznejšie formičky a vykrajovačky na cukrovinky, ktoré sú. Celokovová škrabka se zubatým ostřím snadno oškrábe a nakrájí zeleninu či ovoce na tenké plátky. Balenie obsahuje 1x korytnačka 9x6xcm1x myška 5x5xcm1x mačka 9x5xcm1x macko 5x6x1 . Vynikajúca na čistenie zemiakov, koreňovej zeleniny , ovocia, húb a pod.


Zabudovaná vykrajovačka je určená na tvorenie ozdobných guľôčok . Celonerezová škrabka ovoce a zeleniny s výkyvným břitem a výhodnou cenou. Léty prověřený tvar vykrajovačky pro maximální užitek s. Niečo originálne a dizajnové? Sada vykrajovačiek na ovocie a zeleninu LES ARTISTES PARIS, ks v eshope overenom zákazníkmi.


Ovšem vykrajovátka nemusí sloužit jen na ovoce nebo zeleninu.

Olúpané zemiaky jednoducho vložte do prístroja a zatlačte páčku nadol. Set vykrajovačiek Cake Boss pre deti - nákladné autá ks. Banquet Forma na rohlíčky silikonová Culinaria Red.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky