piatok 19. decembra 2014

Stojan na kolace

Ošatka slúži na prípravu domáceho chleba. Je možné ju využiť na kysnutie cesta, uskladnenie chleba, servírovanie pečiva aj ako dekoráciu. Banquet 3-poschodový stojan na cukrovinky SOFIA. Priemer najväčšieho taniera je 2cm.


Elegantný etažér je vyrobený z porcelánu a ocele s tromi . D torty, postavy, stojace torty, opačné torty.

ULTRA - zabezpečí maximálnu kontrolu . Servírovací riad ladí s jedálenskými súpravami. Vyberte si zo servírovacích tácok a stojanov, podnosov, dosiek a nádob na omáčky na dokonale prestretý stôl. Rovnako ako tento stojan na koláče so sitkom z organzy. EH podnos na koláče 2-posch. Stojany , podnosy, taniere.


Pasabahce stojan na tortu 32cm patisserie - lem nadol. Nie len že sú skvelou dekoráciou na stôl, ale sú aj veľmi .

Ak nemáte štýlový podnos, na ktorom by ste sa pochválili svojimi cukrárskymi a pekárskymi výtvormi, nič to - môžete si ho totiž vyrobiť za pár. Poschodový stojan na tortičky a cake pops – kapitán Žralok. Tento stojan na dort je praktický pomocník při přenášení a servírování dortu, navíc má krásný . Pridať do Zoznamu prianí.


Drevený stojan s podnosom. NOVINKA v našom eshope - sáténové stuhy. Využite pri dekorácii torty ale aj ako doplnok na okraje polystyrenových podložiek. Vybrali sme pre vás tie . STOJAN NA KOLÁČE sklenený stojan Na výpredajové položky sa nevzťahujú žiadne zľavy.


Najpredávanejšie produkty z kategórie. Dekorovací stojan DELÍCIA ø cm. BANQUET 3poschodový stojan na koláčiky LAVENDER, OK. Nejen, že jsou skvělou dekorací na stůl, ale jsou také velmi praktické. Nájdete u nás sortiment produktov ktoré dodávajú nábytku a dekoráciám u vás doma osobitosť, o ktorej tak dlho . Sklenený stojan na koláče výška 27cm, priemer 29cm.


Krásny elegantný stojan na poschodové torty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky